Jonatan Giráldez arriba als 100 partits a la banqueta blaugrana

Jonatan Giráldez arriba als 100 partits a la banqueta blaugrana

El tècnic gallec ha arribat aquesta xifra rodona després de guanyar al Benfica en el primer duel de lliga de campions de la temporada

Era un 4 de setembre del 2021, en el primer partit de Lliga contra el Tenerife (5-0), quan Jonatan Giráldez s'asseia per primera vegada com a entrenador a la banqueta del Barça Femení. Abans ho havia fet extraoficialment en la pretemporada i en el Gamper contra la Juventus, ja que la seva incorporació va ser el 2 de juliol del 2021. Ara més de dos anys després, el gallec arriba als 100 partits amb uns registres de vertigen.

Un centenari que acumula 93 victòries, 2 empats i 5 derrotes, unes xifres d'escàndol.

Un debut esplèndid...

En la seva primera temporada de 2021-22, el Barça de Jonatan Giráldez va aconseguir tres títols: la Lliga, la Copa de la reina i la Supercopa d'Espanya. En la competició domèstica l'equip va assolir el ple de victòries i en total el combinat blaugrana va registrar 46 victòries de 47 partits amb 221 gols a favor i 23 en contra.

En acabar la temporada el tècnic va renovar i la resta ja és història.

... i una continuació memorable

Assegurant la seva continuïtat fins al 2024, la temporada 2022-2023 va esdevenir un èxit obtenint la Lliga, la Supercopa d'Espanya i la Lliga de Campions. Ara, Giráldez ha començat una nova temporada al capdavant del millor equip del món. Un combinat que ha estat designat el millor equip femení de l'any i que ha començat amb molt bon peu la temporada assolint 8/8 a la Lliga i certificant la seva primera victòria europea.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut