El Barça visita Riazor per començar la Lliga

El Barça visita Riazor per començar la Lliga

Les de Pere Romeu debuten contra el Deportiva, recent ascendit, a la Lliga F 2024/25 (diumenge, 18h)

El Barça visita aquest diumenge, a les 18h i en directe per DAZN, el Deportivo Abanca de La Corunya en la que serà la primera jornada de la Lliga F 2024/25. L’equip blaugrana arriba al debut amb els deures fets a la pretemporada (cinc triomfs en cinc partits) i espera poder sumar el primer triomf del curs contra un rival que aquest any ha tornat a la màxima categoria del futbol femení.

El rival

El Deportivo Abanca que dirigeix Irene Farreras afronta el partit amb diferents baixes, algunes per lesió com Henar, Ainhoa y Lucía, i altres per la disputa del Mundial Sub 20 com Olaya i Marina Artero, però compta amb diferents jugadores que combinen experiència i joventut. L’equip gallec ha incorporat l’exblaugrana Bárbara Latorre per afegir solidesa a l’atac, a més de Hmírova, Altuve o Pancha Lara, que aporten experiència en el primer nivell.

El Barça

El vigent campió debuta en un gran estadi com és Riazor amb la màxima il·lusió d’una temporada amb canvi a la banqueta. Sota les ordres de Pere Romeu, el Barça buscarà la seva desena Lliga de la història i per començar amb bon peu caldrà sumar els tres punts a La Corunya. 

Pel que fa a la convocatòria, Romeu no podrà comptar amb Roebuck, Paralluelo, Martina i Paredes, mentre que han viatjat les següents jugadores: Gemma, Cata Coll; María León, Jana, Marta, Pina, Graham, Alexia, Patri, Aitana, Rolfö, Pajor, Kika, Vicky, Walsh, O. Batlle, Engen, Brugts i Caño.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut