Torna la Lliga F al Johan Cruyff

Torna la Lliga F al Johan Cruyff

Les de Pere Romeu disputen el primer partit de Lliga al Johan (divendres, 20h)

El Barça rep aquest divendres, a les 20 hores i en directe per DAZN, la Reial Societat en la que serà la segona jornada de la Lliga F. Les blaugranes, que van debutar a domicili amb victòria per 0-3, esperen tenir la mateixa sort al Johan Cruyff, on hi disputaran el primer partit oficial del nou curs.

El rival

La Reial Societat va debutar amb derrota per 3-1 a Sevilla en la primera jornada i ha patit diferents canvis aquest estiu. El primer d’ells a la banqueta, amb l’arribada de José Luis Sánchez Vera per Natalia Arroyo. El tècnic madrileny arriba de fer grans temporades amb el Llevant i ha reforçat l’equip amb Violeta Quiles, Cahynová, Lucía Pardo, María Valle, Lucía Rodríguez i Lavogez, que s’afegeixen a jugadores importants com Elene Lete, Vanegas, Eizagirre o Franssi, entre d’altres.

El Barça

Afronta el primer partit a casa amb el repte de seguir millorant com a equip en aquest inici de temporada. Després del 0-3 a Riazor l’equip vol sumar tres punts més a la Lliga F i davant de la seva afició en el que serà el segon partit a casa de la temporada després del Gamper, el primer oficial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut