Sevilla - Barça: Un gol d'Aitana dona el triomf (0-1)

Sevilla - Barça: Un gol d'Aitana dona el triomf (0-1)

La de Ribes ha fet el únic gol del duel que ha donat la tercera victòria de la temporada al combinat culer

Un gol solitari d'Aitana ha donat la victòria al conjunt de Pere Romeu. El FC Barcelona ha sumat el tercer triomf de la temporada després de guanyar al Sevilla (0-1) amb una única diana de la millor jugadora del món. Tot i que a les blaugranes no els ha costat generar perill, se'ls ha resistit el gol i no ha estat fins a l'equador de la segona meitat que han aconseguit marcar la primera i una diana del duel.

No es mou el marcador

Malgrat que el combinat culer ha estat molt superior a l'equip andalús, les blaugranes no han pogut estrenar el marcador en la primera meitat. I no ha estat per la falta de ocasions creades. Les de Pere Romeu han estat les clares dominadores del duel, també en les àrees. Aitana ha estat a punt de marcar després de caçar una pilota morta (min. 4). Més tard, Ona Batlle ha enviat l'esfèrica al travesser en efectuar un xut des de fora de la frontal (min. 19).

Resistencia sevillista

Una bona organització en defensa i les grans aparicions de Sullastres han impedit el gol culer. Les sevillanes han completat una bona actuació per frenar una ofensiva blaugrana que, tot i generar, no ha acabat d'estar encertada.

De fet a la segona meitat, les blanc-i-vermelles han continuat amb el candau a la porteria, aquesta vegada, però amb l'ajuda de la fusta. Fins a dos pals ha fet Clàudia Pina en 10 minuts (min. 58)

Arriba el gol d'Aitana

Finalment, les culers han aconseguit flanquejar el bloc defensiu local. El talent i la combinació de l'equip barcelonista ha aparegut en la seva màxima expressió amb una jugada amb un centre precís d'Ona, una passada de tacó de Pajor i una definició perfecte d'Aitana (0-1, min. 69).

Després de la diana de la de Ribes, el marcador ja no s'ha mogut més i el gol de la flamant Pilota d'Or ha donat la victòria al Barça per continuar el ple de victòries.

LA FITXA DEL PARTIT

SEVILLA, 0
BARÇA, 1

Sevilla: Sullastres; Débora García, Diana Gomes, Eva Llamas, Raquel (Moral, min. 62); Iris Arnáiz, Pamela González (Partido, min. 62); Gemma Gili (Kanteh, min. 77), Alicia, Lucía Corrales; i Padilla-Bidas (Cortés, min. 77)

Barça: Cata Coll; Ona Batlle (Torrejon, min. 91), Ingrid Engen, Mapi León, Esmee Brugts (Rolfö, min. 46); Aitana Bonmatí, Patri Guijarro, Alexia Putellas (Walsh, min. 77); Vicky López (Graham, min. 46), Ewa Pajor i Claudia Pina (Kika, min. 70)

Gols: 0-1, Aitana (min. 69)

Àrbitre: Beatriz Cuesta Arribas. Grogues per a Raquel Morcillo (Sevilla) i Sullastres  (Sevilla)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut