Pere Romeu

01-Romeu_Fons
Després de tres temporades com a assistent de Jonatan Giráldez, va convertir-se en el primer entrenador el juliol de 2024

Pere Romeu, nascut a Barcelona el 1993, va exercir com a un dels dos assistents de Jonatan Giráldez durant tres temporades plenes de grans èxits. Romeu es va convertir en el primer entrenador de l'equip el juliol de 2024, després que Giráldez anunciés la seva marxa. El técnic barceloní treballa juntament amb Rafel Navarro, que té una llarga experiència a l'staff blaugrana després d'haver treballat a l'equip des del 2019.

Després de passar pel fútbol base del CP Sarrià i de L'Hospitalet, Romeu va formar part del futbol base masculí del 2017 al 2020, en què va començar amb el prebenjamí i va acabar amb el Cadet A, en què va entrenar, entre d’altres, l’actual jugador del primer equip masculí Gavi.

El 2020 va marxar al com a entrenador assistent del Viitorul Constanta de Romania i l’estiu del 2021 va aterrar al cos tècnic del Barça Femení. En  tres temporades com a entrenador ajudant de Giráldez, Romeu va ser peça fonamental en l’anàlisi tècnica i la preparació dels partits.

Lloc de naixement
Barcelona
Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut