L’Aleví A, a punt per al VIII Torneig Internacional LaLiga Futures

L’Aleví A, a punt per al VIII Torneig Internacional LaLiga Futures

Els blaugranes van viatjar aquest dimarts per disputar l’edició internacional del torneig a Orlando

L’Aleví A entrenat per Juanan Gil i Adrià Monràs, tres dies després d’acabar la seva participació al torneig de Vila-real, ja és a Orlando per disputar la VIII edició de LaLiga Futures Internacional. Els blaugranes van viatjar aquest dimarts des de Barcelona cap a terres americanes.

El Barça disputarà novament l’edició d’enguany a l’ESPN Wide World of Sports (Disney), recinte que ha acollit les últimes edicions.

El conjunt barcelonista ha quedat enquadrat en el Grup A de la competició i s’enfrontarà a la Reial Societat (dijous, 15:30h, hora catalana) i a l’Inter de Miami (divendres, 16 hores). Els dos primers classificats de cada grup jugaran els quarts de final el mateix divendres (17.30h-19.00h). Les semifinals es disputaran el dissabte (01.00h-01.45h) i la gran final serà a les 15.30 hores del dissabte.

Els jugadors de l’Aleví A blaugrana que participaran en el torneig seran els mateixos que van jugar en l’edició nacional de Vila-real: Yeray Gutiérrez (porter), Ander Pérez (porter), John Ovie Adams (defensa), Alan Guerra (defensa), Antonio Amaya (migcampista), Fode Diallo (davanter), Agus Marcet (defensa), Gerard Mateo (migcampista), David Moreno (davanter), Alex Pliego (defensa), Derek Puig (migcampista) i Hugo Tomás (defensa).

Els grups del torneig:

GRUP A: FC Barcelona, Reial Societat, Inter Miami CF.

GRUP B: Reial Madrid, Vila-real CF, Hassania Agadir.

GRUP C: Atlético de Madrid, Ideasport SA, Sevilla FC.

GRUP D: CR Flamengo, Reial Betis, Orlando City.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut