Òscar López no continuarà a la banqueta del Juvenil A

Òscar López no continuarà a la banqueta del Juvenil A

El tècnic de Cerdanyola del Vallès tanca una etapa de sis anys com a tècnic del Futbol Formatiu

El tècnic Òscar López no continuarà a la banqueta del Juvenil A del FC Barcelona la temporada vinent. 

El FC Barcelona vol expressar públicament el seu agraïment a Òscar López per la professionalitat, el compromís i la dedicació que ha mostrat al capdavant de la banqueta barcelonista, on ha contribuït exitosament en la formació de jugadors i li desitja el millor tant a nivell professional com personal.

Sis temporades al Futbol Formatiu

Òscar López va començar a les banquetes del Futbol Formatiu del FC Barcelona la temporada 2018/19 sent el segon entrenador del Juvenil A, quan aleshores Denis Silva n’era el primer. Posteriorment, el curs 2019/20 va començar sent el segon entrenador del Juvenil B, amb Franc Artiga de primer tècnic, però a mitja temporada, Artiga es va fer càrrec del Juvenil A, i Òscar López va agafar les regnes del Juvenil B. 

El curs 2021/22 Òscar López va agafar la responsabilitat de dirigir el Juvenil A, càrrec que ha ocupat les últimes tres temporades. D’aquesta etapa, cal destacar, el doblet aconseguit la temporada 2021/22 de Lliga Divisió d’Honor Juvenil i la Copa de Campions, així com també la Lliga del curs passat, i tot unit a la identitat de joc del FC Barcelona i amb una bona formació dels jugadors. 

Moltes gràcies, Òscar!

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut