El Juvenils A i B ja estan en marxa

El Juvenils A i B ja estan en marxa

Els dos equips inicien la pretemporada de manera conjunta amb la novetat del tècnic Juliano Belletti

Aquesta setmana han arrencat també les pretemporades del Juvenil A i el Juvenil B del FC Barcelona. Els dos equips han passat les pertinents proves mèdiques d’inici de curs, i han començat a entrenar-se a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Tots dos equips han iniciat la pretemporada de manera conjunta després que el Barça Atlètic hagi començat amb la majoria de jugadors juvenils, i el primer equip amb la majoria de jugadors del Barça Atlètic. 

La principal novetat ha estat l’estrena de Juliano Belletti al capdavant del Juvenil A, acompanyat del tècnic assistent, Fran Sánchez. 

Les primeres valoracions de Belletti

Després dels cinc primers entrenaments de pretemporada, Belletti ha atès als mitjans del Club per fer les primeres valoracions com a tècnic. “Estic molt feliç per poder potenciar els joves del Club. Se de la responsabilitat del lloc que ocupo i amb l’equip que tinc i els professionals del Club, podrem fer un bon any”, ha explicat. 

Belletti, que va jugar al Barça entre els anys 2004 i 2007 i va ser protagonista de la final de la Lliga de Campions del 2006 a París amb el gol decisiu, i que té al seu palmarès un Mundial amb el Brasil (2002), és conscient de l’experiència que pot aportar al Juvenil A: “El fet d’haver estat exfutbolista, d’haver estat al Barça, però també a d’altres clubs importants, i a la selecció del Brasil, se com s’ha de gestionar la victòria, però també la derrota. No es guanya sempre”, ha asseverat el tècnic brasiler. I ha puntualitzat: “No només els formem dins del camp, sinó també fora d’ell”.

L’exjugador brasiler ha volgut remarcar que “un futbolista del Juvenil el primer que ha de competir és amb ell mateix per intentar millorar, cada setmana, cada mes, cada trimestre...i ha de potenciar aquest creixement, per després transmetre-ho a l’equip, i que el seu joc sigui bo pel joc col·lectiu, que és una de les característiques i valors del Club”. 

“El mon del futbol és molt competitiu i per tant, han d’aprendre a conviure amb això. Hem de tenir la mentalitat de jugar bé, millorar un mateix, millorar com a equip, i intentar practicar un futbol bonic. En aquest Club hem de jugar un bon futbol, no s’ha de guanyar com sigui”, ha afegit.  

Belletti que ja acumula cinc sessions de treball amb el Juvenil A ha relatat que “té una generació molt bona de jugadors. Els he vist molt motivats, amb moltes ganes i tenen molta qualitat”. 

Per últim, el tècnic brasiler ha explicat que se sent preparat per aquest nou repte després que la temporada passada finalitzés la preparació per obtenir la llicència A: “L’experiència de la temporada passada com a tècnic assistent al Juvenil A la primera part de la temporada, i al Barça Atlètic, a la segona volta, m’ha servit per agafar experiència en aquest sentit. És un repte que tenim a exfutbolistes de poder ensenyar el que hem viscut com a jugadors, sobretot, en aquest Club”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut