AS Mònaco – Juvenil A: Arrenquen la Youth League amb il·lusió

AS Mònaco – Juvenil A: Arrenquen la Youth League amb il·lusió

(15:00 hores, Barça One i Movistar Liga de Campeones) El conjunt blaugrana inicia a domicili el seu camí en una nova edició de la competició europea

El Juvenil A del FC Barcelona arrenca aquest dijous (15 hores) el camí en una nova edició de la UEFA Youth League. Ho fa a domicili, visitant l’AS Mònaco en un duel que dona el tret de sortida a la competició europea Sub-19.

El conjunt dirigit per Juliano Belletti s’estrena en la competició amb la il·lusió de fer un bon paper, en un format renovat però que obliga, com en totes les edicions prèvies, a enfrontar-se als millors equips Sub-19 del continent en el camí cap a les rondes finals. El Juvenil A blaugrana tindrà com a rivals, a més del Mònaco, el Young Boys, el Bayern, l’Estrella Roja, el Brest i Borussia Dortmund.

Prèvia i viatge

En aquesta primera jornada, el Barça es trobarà al davant un Mònaco que destaca per la fortalesa física. Així ho van destacar tant Belletti com Xavi Espart en la prèvia del partit. El tècnic i un dels capitans de l’equip van explicar que el grup afronta aquesta competició amb una motivació especial, però amb la mateixa mentalitat que afronten tots els partits.

A més, tots dos també van coincidir a valorar que l’inici de Lliga ha donat confiança a l’equip. I és que el Juvenil A ha iniciat la Divisió d’Honor amb tres victòries en tres partits: 0-2 a Osca, 2-1 contra el Badalona i 0-2 al camp del Santo Domingo.

La prèvia de Belletti i Xavi Espart va precedir l’últim entrenament de l’equip a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Un cop completada la sessió, el Juvenil A es va dirigir a l’Aeroport d’El Prat per viatjar a Niça, on s’allotgen i descansen fins a l’hora del partit. L’equip va viatjar amb 20 jugadors en l’expedició, amb diversos futbolistes que es podrien estrenar en la UEFA Youth League.

Els convocats

Abans del partit, dos dels 20 jugadors hauran de ser descartats en la convocatòria final. Els 20 jugadors citats són els següents: Yaakobishvili, Eder Aller, Jofre Torrents, Walton, Leo Saca, Rangel, Kospo, Guillem Víctor, Xavi Espart, Tomás Marqués, Pedro Soma, Pedro Fernández, Quim Junyent, Parriego, Brian Fariñas, Juan, Arnau Pradas, Jan Virgili, Hugo Alba i Gistau.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut