Acord per a la renovació de Pau Cubarsí fins al 2027

Acord per a la renovació de Pau Cubarsí fins al 2027

La clàusula de rescissió del central serà de 500 milions d’euros

El FC Barcelona i el jugador Pau Cubarsí han arribat a un acord per a la renovació del seu contracte, que el vincularà amb el Club fins al 30 de juny del 2027. La clàusula de rescissió serà de 500 milions d’euros. 

El defensa blaugrana ha signat el seu nou contracte aquest dijous al matí en un acte amb el president del FC Barcelona, Joan Laporta; el vicepresident primer, Rafa Yuste; el directiu responsable del Futbol Formatiu, Joan Soler; el director esportiu del Club, Anderson Luís de Souza, Deco; el director de futbol base, José Ramon Alexanko; i el coordinador de futbol base, Toni Hernàndez.

20 partits amb el primer equip

L’eclosió de Pau Cubarsí al primer equip ha estat fulgurant. El 18 de gener feia el seu debut oficial en el partit de Copa al camp de l’Unionistas (1-3) i ara, menys de quatre mesos després, ja ha assolit la vintena de partits al primer equip havent-se guanyat un lloc a l’eix de la defensa. Han estat partits d’alt nivell, com el dia del seu debut a la Champions contra el Nàpols, quan va erigir-se en l’MVP del partit de tornada disputat a Montjuïc.


D’aquests 20 partits amb el primer equip, un total de 17 han estat com a titular. Ha signat un 90,98% de precisió en la passada i ha pogut debutar també amb la selecció espanyola absoluta, amb la qual va disputar alguns minuts contra Colòmbia i el Brasil i es va convertir amb 17 anys i dos mesos en el defensa més jove de la història d’Espanya a debutar.

3200X2000-RENOVACIO-CUBARSI_2027

Pau Cubarsí: culer des del 2018

Nascut el 2007 a Estanyol (Girona), Cubarsí va arribar a l’Aleví B culer procedent del Girona FC l’1 de juliol del 2018. Aquesta temporada 2023/24 la va arrencar com a Juvenil de primer any però en dinàmica de Barça Atlètic, havent arribat a disputar un total de nou partits sota les ordres de Rafa Márquez abans d’incorporar-se de manera habitual a la rutina del primer equip. 

També va disputar dos partits de la UEFA Youth League, així com el Mundial Sub-17 que va tenir lloc a Indonèsia al mes de novembre, on va compartir equip amb Héctor Fort o Marc Guiu, entre d’altres culers. La temporada passada, tot i ser cadet, ja havia estat en dinàmica de Juvenil B.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut