Almeria - Barça: Objectiu: ser més segons

Almeria - Barça: Objectiu: ser més segons

Després de la derrota del Girona, la visita del Barça al camp del cuer es presenta com una oportunitat d'or d'assegurar virtualment el subcampiionat de la Lliga

Setmana de tres partits per al Barça. Després de superar el primer amb nota aquest dilluns contra la Reial Societat (2-0), toca afrontar el desplaçament a Almeria (dijous 16/05 - 21.30h), que s'ha convertit en una oportunitat d'or per a acostar-se gairebé definitivament a la segona posició de la Lliga que dona accés a la pròxima edició de la Supercopa d'Espanya. La derrota del Girona contra el Vila-real (0-1) fa que, en cas de guanyar al Power Horse Stadium, els blaugrana agafarien quatre punts de marge respecte als gironins amb només sis punts en joc. Un pas de gegant per a l'objectiu de mínims que Xavi Hernández sempre menciona en les seves darreres intervencions públiques.

L'Almeria vol guanyar a casa

Per a fer-ho, els culers hauran de ser capaços de fer els deures contra un Almeria ja descendit, que ha tingut una temporada molt complicada i que vol regalar-li a la seva afició la primera victòria com a locals de tot el curs, després de sumar-ne només tres (dues en Lliga i una en Copa), totes lluny de casa (Talavera, Las Palmas i Rayo Vallecano). Per aquest motiu, el Barça no pot mostrar ni un mínim excés de confiança, ja que és l'únic dels dos equips amb certa pressió classificatòria, i els pot jugar en contra.

Certament, l'Almeria és un equip que ha generat molts problemes en els tres partits que Xavi Hernández ha dirigit el Barça contra els indàlics. Els dos enfrontaments de la temporada 2022/23 es van saldar amb una treballada victòria per 2-0 en l'últim partit de Gerard Piqué i, a territori andalús, l'Almeria va imposar-se amb un solitari gol d'El Bilal Touré. Ja aquesta temporada, en la jornada 18, els almeriencs van visitar l'Estadi Olímpic Lluís Companys i van presentar molta batalla en un partit que van arribar a empatar dues vegades i que va decidir el capità Sergi Roberto amb un doblet (3-2).

Duel inèdit a les banquetes

Un altre fet destacable és que es produirà un duel inèdit a la banqueta: Xavi Hernández contra Pepe Mel. El veterà tècnic madrileny és el quart entrenador de l'Almeria d'aquesta convulsa temporada, després que Vicente Moreno dirigís les set primeres jornades, Alberto Lasarte ocupés la banqueta de forma interina durant dues jornades, abans que Gaizka Garitano agafés les regnes fins que a la jornada 28 entrés Pepe Mel.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut