Sevilla - Barça: Comiat al Pizjuán

Sevilla - Barça: Comiat al Pizjuán

El FC Barcelona tanca la temporada a Sevilla, en el darrer partit de Xavi com a entrenador del primer equip

Ara sí, s'acaba la temporada 2023/24. El FC Barcelona baixarà el teló de l'any a Sevilla, concretament a l'Estadi Sánchez Pizjuán, en la darrera jornada de la Lliga. Ja sense res en joc per part dels dos equips, però amb les ganes d'acomiadar-se amb una victòria. El Barça ho voldrà fer, a més, en el darrer partit de Xavi Hernández a la banqueta del primer equip, després de comunicar-se que no serà l'entrenador la propera temporada. Posar el punt i final amb una victòria després de dos anys i mig és l'objectiu.

"Volem acabar de la millor manera possible"

El Barça arriba ja amb la segona posició assegurada i, per tant, amb un bitllet per a la Supercopa d'Espanya de la propera temporada. Malgrat tot, l'equip blaugrana vol tancar el curs amb un triomf i poder acomiadar l'era Xavi amb els tres punts. "Han estat dies difícils, però estic orgullós i content perquè hem fet una bona feina. Ho hem donat tot. Ara volem acabar de la millor manera possible i tinc ganes de gaudir de l'últim partit com a entrenador del Barça", va explicar Xavi en la roda de premsa prèvia. 

 

Quique Sánchez Flores també diu adéu

Si Xavi Hernández s'acomiadarà de la banqueta del Barça, també ho farà Quique Sánchez Flores. L'actual entrenador del Sevilla no seguirà al capdavant de la banqueta de l'equip andalús i també dirà adéu a la seva afició, després que fitxés pel club al desembre del 2023. Haurà d'afrontar el partit sense Acuña, Erik Lamela, Isaac Romero, Jesús Navas, Óliver Torres, Sow i Suso. 

En la seva llista de convocats, destaca el retorn de Nemanja Gudelj, que se suma a aquest final de lliga, a més de Soumaré, que va complir cicle de sanció. 

Precedents positius davant el Sevilla

El Barça suma diversos anys sense perdre contra el Sevilla, ja sigui com a local o com a visitant. Concretament no ho fa des del 2015, amb Luis Enrique a la banqueta, quan el conjunt andalús va guanyar 2-1. 

Des de llavors, 4 empats i 12 victòries, les quatre últimes de forma consecutiva i sense encaixar cap gol. Per posar dos exemples: la temporada passada al Sánchez Pijzuán l'equip de Xavi va guanyar 0-3, amb gols de Raphinha -que es va estrenar a la Lliga com a golejador-, Lewandowski i Eric Garcia; mentre que aquest any a Montjuïc els culers van vèncer 1-0 amb una diana de Sergio Ramos en pròpia porteria. 

 

La convocatòria culer

El tècnic de Terrassa ha decidit incloure en la convocatòria els següents futbolistes: Ter Stegen, ⁠João Cancelo, R. Araujo, I. Martinez, Ferran, Pedri, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, João Félix, Christensen, Fermín, Romeu, Vitor Roque, S. Roberto, Gündoğan, Kounde, Lamine Yamal, Kochen, Cubarsí i H. Fort.

A més, Gavi viatja amb l'equip tot i que segueix amb el seu procés de recuperació. Són baixa De Jong, Balde i Marcos Alonso, que no viatja a Sevilla per unes molèsties lumbars.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut