Sevilla - Barça: Final amb victòria (1-2)

Sevilla - Barça: Final amb victòria (1-2)

Els gols de Lewandowski i Fermín permeten als culers tancar la temporada 23/24 i acomiadar Xavi Hernández amb els darrers tres punts

Punt i final a la temporada. Ara sí. I el FC Barcelona ha tancat el curs amb una victòria a Sevilla (1-2). Especial, perquè també és la darrera de Xavi Hernández com a tècnic, després que el passat divendres el Club comuniqués la seva destitució de cara a la propera temporada. Així doncs, els gols de Lewandowski i Fermín han decidit un enfrontament que permet al Barça tancar la Lliga 23/24 amb un total de 85 punts, amb 26 victòries, 7 empats i 5 derrotes. 

 

Alta intensitat en el primer temps

El Barça ha sortit bé sobre la gespa del Sánchez Pizjuán, amb una pressió alta i amb intensitat, però també amb la dosis de paciència necessària a l'espera del seu moment. I ha arribat força d'hora, després d'una centrada de Cancelo que Lewandowski ha caçat dins l'àrea (0-1, min 15), en una rematada acrobàtica amb la dreta que ha posat el Barça per davant. Però la diana ha despertat el Sevilla, que a poc a poc ha anat estirant les seves línies. De fet, s'ha trobat amb l'empat d'En-Nesyri en una rematada creuada que ha superat Ter Stegen (1-1, min 30).

Amb l'empat, el partit s'ha acabat d'activar. Els de Xavi Hernández, per la seva part, han continuat buscant el gol. Primer l'ha tingut a tocar Pedri, en una rematada de cap que ha obligat a lluir-se Nyland (min 34), mentre que Cancelo s'ha topat contra el travesser (min 43).

En l'altra porteria, Lukebakio podria haver avançat el Sevilla sobre el descans, però la seva rematada també s'ha estavellat contra la fusta (min 44). En la següent jugada ofensiva que ha tingut, i a la contra, el xut del davanter de l'equip andalús ha sortit fregant el pal (min 45) per deixar l'1-1 al pas pels vestidors.

Fermín torna a aparèixer

La represa no ha començat amb el mateix ritme, però això no ha impedit que el Barça es tornés a avançar. Aquest cop amb un xut fort, sec i ben col·locat de Fermín que ha acabat al fons de la xarxa i que ha estat celebrat amb Xavi (1-2, min 59).

Un resultat que, malgrat el temps que encara quedava, ha estat decisiu. El Barça ho ha intentat, però no ha trobat l'encert. El Sevilla també, però només Pedrosa amb un xut amb molta intenció que ha obligat a intervenir Ter Stegen ha posat en veritables problemes el porter alemany. 

D'aquesta manera, el Barça ha pogut acomiadar la temporada i l'era Xavi amb un darrer triomf, el número 26 a la Lliga. La temporada vinent es tornarà a intentar, ja amb un nou projecte.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut