Lamine Yamal, futbolista més jove en jugar una eliminatòria d'Eurocopa

Lamine Yamal, futbolista més jove en jugar una eliminatòria d'Eurocopa

El futbolista de La Masia ha trencat un altre rècord de precocitat després de ser titular contra Geòrgia / Foto: UEFA via Getty Images

Aquest noi és una absoluta barbaritat de futbolista. Lamine Yamal ha trencat un altre rècord de joventut en una temporada per emmarcar. Després de passar-se tota la temporada 2023/24 escrivint el seu nom en lletres d'or en marques de precocitat amb el FC Barcelona, l'Eurocopa també ha sucumbit als encants desbordants de l'atacant de La Masia. 

La selecció espanyola també avança al ritme del 27 barcelonista. Abans d'aquesta Eurocopa 2024, Lamine Yamal va apoderar-se de la marca de ser el debutant i el golejador més jove de la història de La Roja, i el golejador més jove de tots els temps en qualsevol partit de classificació disputat en el futbol europeu. Unes marques que s'afegeixen a les tres que ha batut a Alemanya. 

TOP6-Lamine-Jugadors-web-CAT

Ara, debutant més jove en una eliminatòria d'Eurocopa

Perquè després de penjar-se l'etiqueta de debutant i assistent més jove de la història de l'Eurocopa en aquest torneig que s'està disputant en territori germànic, aquest 30 de juny. el jove blaugrana s'ha erigit en el futbolista més jove de totes les memòries de la competició en participar en una eliminatòria de l'Eurocopa. Ho ha fet amb 16 anys i 354 dies davant Geòrgia en els vuitens de final. Colònia ha estat l'escenari que ha presenciat aquest estratosfèric registre de Lamine Yamal, que ha superat Bellingham, Musiala, el blaugrana Pedri i Marcus Rashford, que completen el Top5.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut