Acord amb el PSV Eindhoven per al traspàs de Sergiño Dest

Acord amb el PSV Eindhoven per al traspàs de Sergiño Dest

El futbolista internacional amb els Estats Units recala al club neerlandès, on havia estat cedit aquesta darrera temporada

El FC Barcelona i el PSV Eindhoven han arribat a un acord per al traspàs del jugador Sergiño Dest. El FC Barcelona es guarda un percentatge d'una futura venda.

Si fem la vista enrere, Dest va arribar al FC Barcelona la temporada 2020/21 procedent de l'Ajax i es va erigir en el primer jugador estatunidenc de la història del blaugrana. Com a culer, el futbolista nascut a la ciutat neerlandesa, Almere, però internacional amb els Estats Units, ha disputat un total de 72 partits (56 com a titular). Més enllà de les aparicions, ha marcat tres gols, ha repartit quatre assistències i ha alçat una Copa del Rei en les dues temporades que ha format part del primer equip barcelonista.

D'aquesta manera, el lateral internacional amb els Estats Units, posa punt final a la seva etapa com a blaugrana després de dues temporades consecutives com a cedit. Precisament, aquesta darrera campanya ja ha vestit la samarreta del conjunt d'Eindhoven, on ha acumulat un total de 34 partits. Anteriorment, havia estat cedit a l'AC Milan, on va sumar 14 partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut