Ter Stegen: “Un Clàssic sempre és un Clàssic”

Ter Stegen: “Un Clàssic sempre és un Clàssic”

El porter alemany, que podria fer el seu debut a la pretemporada contra el Reial Madrid, espera un duel “tens” al MetLife Stadium

Quan parla Marc-André ter Stegen, toca escoltar-lo amb atenció. En la prèvia del Clàssic de Nova Jersei, el número ‘1’ del Barça ha atès a la premsa des de l’hotel de concentració culer a Annapolis. “Un Clàssic sempre és un Clàssic. És un partit superimportant, en el sentit que segurament sigui el partit de la gira que més atenció genera a la gent. Espero un partit tens i és un partit que volem guanyar”, ha declarat l’alemany.

L’equip hi arriba en plena pretemporada, acumulant ja un munt de sessions a tot gas, tot i que han estat algunes menys per a Ter Stegen, que va incorporar-se a l’equip el dia que arrencava la gira nord-americana. “El tema físic segurament és un dels canvis que més es veurà. Estem entrenant superfort per ser superiors a qualsevol oponent”, ha explicat.

Sobre el mètode Flick, ha donat més detalls: “Hansi vol que apretem a dalt, que tothom estigui atent i amb un nivell físic que ens permeti jugar 3 o 4 partits seguits pràcticament sense descans”. També s’ha referit a la parcel·la defensiva, un dels aspectes que més s’està treballant en aquest inici d’etapa. “Estem intentant adaptar-nos el més ràpid possible a la nova filosofia defensiva. Té una filosofia diferent”, ha declarat, fent una menció especial a Heiko Westermann, un dels responsables de treballar l’aspecte defensiu.

El porter, que ha lamentat no haver pogut tenir minuts a l’Eurocopa, ha explicat que aquesta temporada que és a punt de començar és “superespecial” per a ell, sobretot també perquè es tractarà del curs en què el FC Barcelona tornarà a casa seva, a l’Spotify Camp Nou. Abans d’això, però, la prioritat és una altra: “El que necessitem és fer bons partits abans de mudar-nos i dur aquesta il·lusió també a l’Spotify Camp Nou”.

Per acabar, Ter Stegen ha valorat també la gran eclosió de Lamine Yamal, protagonista absolut a la passada Eurocopa, i que encara no s’ha incorporat a la pretemporada culer: “Lamine és un jugador que acaba de començar i ja ha aconseguit un títol superimportant a la seva vida i que mai oblidarà. Espero que tingui aquesta gana per competir per qualsevol títol perquè ja està a un nivell espectacular i espero que millori encara més i que mantingui els peus a terra perquè acaba de començar i encara té molts anys per davant”. Paraula de capità.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut