Kounde:

Kounde: "És difícil, però l'objectiu és guanyar la Champions"

El central ha explicat en roda de premsa quins són els objectius dels blaugranes en la competició europea i com afronten el debut

Abans del tècnic blaugrana, ha comparegut en roda de premsa: Jules Koundé. El central ha explicat que "té ganes de competir en la Champions i de mostrar la seva millor versió". De fet, el francès està convençut de la "que aquesta vegada tenen moltes opcions de guanyar el duel de la manera en què arriba l'equip".

El Mònaco

Tot i que la Champions és una competició diferent, i la derrota en el Gamper ja queda lluny Kounde ha explicat que veu al combinat monegasc com un "equip jove, amb talent i físic". De fet, augura un partit difícil, però està convençut en què "el Barça l'afrontarà de la millor manera possible".

Una de les claus per batre al Mònaco és la intensitat. Aquesta temporada, segons el central, "Flick exigeix ​​en tot moment que hi hagi intensitat i això es nota en els duels". A més, el francès ha explicat que tot i que la seva posició natural és central, se sent còmode amb el desafiament que suposa ser lateral dret: "millorar és una cosa que he fet des de petit. És igual on em posin i les circumstàncies, dono el màxim per rendir".

El nou format i els objectius

"El format és més competitiu, però encara s'ha de jugar per tenir una opinió". El central no s'ha mullat per quin format de Champions prefereix, però independentment de l'organització de la competició sí que té clar que "l'objectiu del Barça és guanyar-la".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut