Vila-real - Barça: Exhibició amb dedicatòria (1-5)

Vila-real - Barça: Exhibició amb dedicatòria (1-5)

Els culers han firmat la sisena victòria consecutiva en la Lliga 2024/25 en un partit molt atractiu, que ha deixat la lesió de Ter Stegen

Imparables. El FC Barcelona s'ha imposat al Vila-real en partit d'altíssima qualitat i agradable a la vista. Els de Hansi Flick han aconseguit la sisena victòria en sis partits de Lliga després de conquerir la Ceràmica en un matx que ha meravellat a propis i estranys, i que no ha deixat espai per a la calma. Els doblets de Lewandowski i Raphinha i la diana de Pablo Torre han perdut llum per la lesió de Ter Stegen. 

Amb ensurt. Així s'ha presentat el Barça format per Ter Stegen, Kounde, S. Domínguez, I. Martínez, Gerard Martín, Eric, Pedri, Pablo Torre, Lamine Yamal, Raphinha i Lewandowski a l'Estadi de la Ceràmica. Enmig del control de la pilota, el Vila-real ha trobat l'espai per alterar la xarxa. Un 1-0 tallat pel fora de joc de Yeremy, però que ha donat ales als groguets. Una resistent mà del capità barcelonista ha negat la construcció de l'alegria local. 

Pablo Torre poleix la pilota pel 0-1 de Lewy,...

Lamine Yamal ha aportat claredat a l'elenc de Flick. El talentós futbolista de La Masia ha dissenyat una estilosa jugada per enviar la pilota al pal. Posteriorment, Raphinha s'ha topat amb la construcció defensiva groga. Enderrocada minuts després. Kounde amb un magistral canvi de joc ha originat el 0-1 de Lewandowski. Raphinha, Pedri i una de les novetats en l'11, Pablo Torre, que s'ha inventat una passada filtrada màgica, han dibuixat la resta. 

... que repeteix

Frenesí. Aquest ha estat el següent capítol d'aquesta jornada 6. Perquè les alternatives han anat d'un costat a l'altre. Quasi incomprensiblement, i en un primer moment, el Pitxitxi de la Lliga no ha pogut ampliar el seu llistat anotador en l'intercanvi d'ocasions. Però el polonès no sol perdonar dues vegades. Lamine Yamal ha trobat el cap d'Eric, que ha connectat amb el 9. De manera acrobàtica, ha celebrat la seva diana número sis i el 0-2. 

Malaurança culer

Sense temps a gaudir de l'exaltació completa pel gol, el barcelonisme ha tingut sort adversa. Primer, ha hagut de lamentar l'1-2 d'Ayoze. El que era un partit agradable per a la vista de l'espectador neutral ha canviat de direcció. Ter Stegen ha estat imperial per aturar un u contra u davant Pépé. Acció claríssima de gol amb una aturada majestuosa del capità blaugrana enfosquida per la següent imatge plena de dolor.

Un minut després de la intervenció salvadora s'ha hagut de retirar del terreny de joc en llitera. Iñaki Peña ha entrat en el seu lloc abans del final d'una primera part que ha sigut com un combat de boxa, amb intercanvi de cops constants. A la represa, el Vila-real ha sumat punts suficients per situar la igualada: gol anul·lat per fora de joc, parada formidable del 13 culer i cop de cap al pal. Tot en un ambient ensordidor. 

Pablo Torre trenca el ritme local

Quan pitjor ho estava passant el FC Barcelona, ha aparegut Pablo Torre. El número 14 ha baixat les revolucions amb un llançament ple de qualitat des de la frontal de l'àrea. Primer gol del futbolista de Cantàbria a la Lliga. Les males notícies han virat cap a les bones, que es podrien haver instaurat. Ara bé, ha quedat clar que aquest duel no podia tenir, de moment, un dominador sostingut.

La següent pàgina extensa a La Ceràmica l'ha protagonitzada, Robert Lewandowski. El davanter ha errat un penal, que havia provocat la constant desimboltura de Lamine Yamal. Pal perquè el matx es tornés a submergir, altre cop, a l'energia i a les alternatives. Calma ha estat un concepte que no ha existit. Els de Marcelino han tornat a alterar l'electrònic, però Barry estava en fora de joc. 

Raphinha posa la sentència a un matx vibrant

Faltava la firma de Raphinha. El brasiler, que ha començat molt endollat aquesta temporada, ha estat autor de l'1-4. Gol de l'11 del FC Barcelona per tranquil·litzar i dominar un partit mogut. Un matx d'aquells on passen moltes coses i on si parpelleges et perds una passada plena de talent, una ocasió o un gol. Lamine Yamal i, de nou, Raphinha s'han encarregat de fer més agradable a la vista aquesta obra de futbol. Assistència d'un nen que és un geni pel doblet, i cinquè gol del curs, d'un dels capitans de FC Barcelona.

Cirereta fascinant per tancar un partit de futbol sublim. Per sumar un inici perfecte. El Barça de Hansi Flick encadena els sis primers partits de Lliga amb sis victòries. Sense temps per assaborir aquesta victòria, el dimecres 25 de setembre és torn d'una nova jornada de Lliga. Barça - Getafe a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Que el camí triomfal no s'aturi. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut