Igualat el tercer millor inici de la història en Lliga

Igualat el tercer millor inici de la història en Lliga

El 6 de 6 assolit amb el triomf a Vila-real fa que només hi hagi dues temporades amb un millor inici en tota la història del Club

Aquest Barça, en Lliga, ha començat imparable. Sis jornades, sis victòries, i un liderat, de moment, més que consolidat. I és que aquest brutal inici de campionat és l’abast de molt pocs. Tant és així, que ja ha igualat el tercer millor començament de Lliga de tota la història del Barça en Lliga.

A dues del rècord absolut

Fins ara, només en set edicions de la Lliga, el Barça havia començat igual o millor del que ho està fent Hansi Flick. El rècord absolut el segueix tenint el ‘Tata’ Martino, que va començar la seva única temporada a la banqueta blaugrana, la 2013/14, amb vuit victòries consecutives. Una menys va ser el registre d’Ernesto Valverde, la 2017(18, i Hansi Flick el podria igualar si és capaç de guanyar el Getafe el proper dimecres.

De moment, el tècnic alemany ha inscrit el seu nom juntament amb els altres  cinc entrenadors que havien fet el 6 de 6. El primer en fer-ho va ser l’anglès James Bellamy, la temporada 1929/30, en la segona Lliga espanyola de la història. El seu rècord va durar més de mig segle, fins que la 1990/91 el va igualar un Barça entrenat per Johan Cruyff

Aquella mateixa dècada, la campanya 97/98, Louis van Gaal ho va replicar. Pep Guardiola no podia faltar en aquesta llista, en aquest cas, en la seva segona temporada al capdavant de l’equip, la 2009/10, també amb sis victòries, a l’igual que el seu successor, Tito Vilanova, que ho va repetir en la 2012/13. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut