Quin parell de Pitxitxis!

Quin parell de Pitxitxis!

Lewandowski (6 gols) i Raphinha (5 gols) lideren la taula de màxims golejadors de la Lliga

El Barça de Hansi Flick és una màquina de fer gols. En porta 22 en 6 jornades, el que equival a 3,6 gols per partit, uns registres que han catapultat al Barça al liderat i al seu tercer millor inici de la història. Cap equip de les principals Lligues europees supera els 20 gols en aquest inici de curs.

Lewandowski: segon doblet del curs

A Vila-real Robert Lewandowski va marcar el seu sisè gol a la Lliga, en el que va ser el seu segon doblet de la temporada. El primer doblet també va ser en territori valencià, a Mestalla, en la primera jornada de Lliga (1-2). Lewandowski ha marcat, doncs, en quatre de les sis jornades de Lliga, quedant-se a zero només contra el Rayo Vallecano (va marcar un gol però el VAR el va anul·lar per falta prèvia) i contra el Girona en el seu partit 100.

Raphinha: a ritme de rècord

Raphinha, per la seva banda, està completament el seu millor inici de temporada com a culer. Som a finals de setembre i el brasiler ja porta 5 gols, la meitat dels que va fer en els seus dos primers cursos vestint de blaugrana. El hat-trick contra el Valladolid i el doblet a Vila-real fan pensar que l''11' blaugrana pugui trencar tots els seus registres personals aquest curs.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut