Frenkie de Jong rep l'alta médica i se suma al Barça-Young Boys

Frenkie de Jong rep l'alta médica i se suma al Barça-Young Boys

El neerlandès torna a les llistes després de lesionar-se el 22 d'abril i podria debutar amb Hansi Flick a la banqueta

Frenkie de Jong torna a entrar en una convocatòria després de cinc mesos. El neerlandès ha superat el complicat esquinç de turmell dret que va patir el passat 22 d'abril en un Clàssic al Santiago Bernabéu i forma part de la llista de 23 convocats per a l'estrena a la Champions com a locals, amb la visita del Young Boys suís a l'Estadi Olímpic (21.00h).

Així, amb la novetat del '21', la convocatòria per al Barça-Young Boys llueix així: Cubarsí, Balde, I. Martinez, Ferran, Pedri, Lewandowski, Ansu Fati, Raphinha, Iñaki Peña, Pablo Torre, M. Casadó, Pau Víctor, Lamine Yamal, F. De Jong, Kounde, Astralaga, H. Fort, Gerard Martín, S. Domínguez, Cuenca, Yaakobishvili, Guillermo i A. Fernández.

Possible debut a les ordres de Flick

El migcampista neerlandès avisava en una entrevista publicada fa uns dies que es trobava ben a prop, i ja és aquí. Així, si Hansi Flick opta per donar-li alguns minuts en la segona jornada de la Champions, serà el seu debut aquesta temporada i, en conseqüència, el seu debut a les ordres del tècnic alemany. Es tracta d'una gran addició a la sala de màquines blaugrana, afectada en aquest tram inicial per les lesions de Marc Bernal o Dani Olmo, mentre Gavi segueix en el procés de recuperació.

Fins ara, des de la seva arribada al Club, el 2019, Frenkie de Jong ha jugat un total de 213 partits oficials, fet que el converteix en el 19è estranger amb més partits en tota la història blaugrana, i acumula un total de 17 gols i 19 assistències. A més, des de la temporada passada, té l'honor de ser un dels capitans del primer equip. I, si bé el curs anterior era el quart capità, amb la sortida de Sergi Roberto ha passat a ser el tercer capità.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut