El minut a minut de l'aturada internacional

Vuit blaugranes participen en aquesta nova finestra de partits internacionals

Setmana d'aturada per seleccions. En total vuit blaugranes jugaran aquests dies amb els seus equips nacionals per disputar partits Nations League, classificatoris per a la Copa del Món i per a l'Europeu sub-21. Els culers cridats en aquesta finestra són:

Bèlgica - França (1-2)

El combinat francès ha derrotat als belgues en la quarta jornada dels classificatoris per a la Nations League. Amb aquesta victòria, Kounde posa punt final a l'aturada havent disputat els dos duels com a titular i completant la totalitat del temps reglamentari.

L'agenda del dia

L'Stade Roi Baudouin té programat el Bèlgica - França per a aquest dilluns 14 d'octubre a les 20.45 hores. Un duel on la representació blaugrana és Jules Kounde. El defensa culer buscarà aportar el màxim al combinat francès per buscar la victòria i evitar que Bèlgica l'avanci en la taula classificatòria.

DIUMENGE, 13 D'OCTUBRE

Després de la jornada de dissabte, amb la victòria d'Espanya contra Dinamarca i la derrota de Polònia contra Portugal, aquest diumenge cap blaugrana té partit de seleccions. La competició amb protagonisme de jugadors culers torna dilluns, amb el Bèlgica - França (20.45 h).

DISSABTE, 12 D'OCTUBRE

Selecció espanyola - Dinamarca (1-0)

Pedri i Lamine Yamal han estat titulars en la victòria del combinat de Luis de la Fuente davant Dinamarca. El migcampista blaugrana ha estat substituït en el minut 62, mentre que el davanter ha deixat el verd al 91. Amb el 10 a l'esquena, el futbolista de La Masia ha tingut un parell d'ocasions clares per deixar el seu segell a la porteria de Kasper Schmeichel. Per la seva part, Cubarsí s'ha quedat a la banqueta. Ara, la selecció espanyola lidera el seu grup de la Nations League.

Polònia - Portugal (1-3)

El combinat de Robert Lewandowski ha caigut derrotat a Varsòvia davant Portugal. El davanter centre barcelonista ha disputat els 90 minuts del matx, i ha coquetejat amb el gol amb un cop de cap. Ara, la selecció polonesa ocupa la tercera posició del seu grup de la Nations League.

Dissabte amb dos partits amb representació dels futbolistes culers, a la mateixa hora. A partir de les 20.45 h, la selecció espanyola, amb Cubarsí, Pedri i Lamine Yamal disputa a Múrcia un partit important en el seu grup de la Nations League contra Dinamarca. Els nòrdics són líders amb sis punts en dos partits, mentre que els campions d'Europa van sumar-ne quatre i, en cas de victòria, es posarien líders, disputant la meitat del grup.

D'altra banda, la Polònia de Robert Lewandowski es veu les cares amb la selecció de Portugal. Els polonesos venen de guanyar contra Escòcia i perdre contra Croàcia mentre els portuguesos han guanyat contra aquestes dues seleccions i, després de dues jornades, són líders i posaran a prova la pólvora de Lewandowski.

DIVENDRES, 11 D'OCTUBRE

Aquest divendres no hi ha partits de selecció amb participació blaugrana.

DIJOUS, 10 D'OCTUBRE

Xile - Brasil (1-2)

Raphinha ha jugat els 90 minuts en la victòria de la 'canarinha' a Xile. Els brasilers han guanyat per 1-2.

Israel - França (1-4)

Els de Deschamps s'han imposat còmodament al combinat israelià en la tercera jornada de classificatoris per a la Nations League. El central culer ha sortit de titular i ha completat els 90 minuts de duel.

Selecció espanyola sub-21 - Kazakhstan (4-3)

El combinat de Santi Dènia ha acabat guanyant un duel molt disputat a l'Estadi Municipal Ciudad de La Línia. El conjunt visitant s'ha avançat en el marcador, 'La Rojilla' ha contestat amb 4 gols abans del descans i, finalment, el Kazakhstan ha anat remuntant fins a posar el 4-3. Per part dels blaugranes, mentre que Pablo Torre ha jugat de titular i ha estat substituït en el minut 71, Marc Casadó s'ha quedat a la banqueta.

L'aturada comença amb triple aparició blaugrana. Per ordre d'horari, a les 20.30 hores CEST la selecció espanyola sub-21 s'enfronta al Kazakhstan en la fase de classificació de l'Eurocopa 2025. A les 20.45 hores CEST, serà el torn de la França de Kounde amb la tercera jornada de classificatoris per a la Nations League. El combinat francès s'enfronta contra Israel. I finalment a les 2.00 hores de la matinada, Brasil juga contra Xile per a la classificació de la Copa del Món.