Bentornat, Gavi

Bentornat, Gavi

El migcampista de La Masia entra a una convocatòria del FC Barcelona després de deixar enrere la lesió al genoll

Ha arribat el dia esperat. El moment del retorn de Gavi. És el nom propi de la convocatòria que ha dissenyat Flick per al Barça - Sevilla d’aquest diumenge a Montjuïc. Una inclusió que aporta alegria a tot el barcelonisme, que anhelava la reaparició del migcampista de La Masia després de la lesió que va patir el 19 de novembre de 2023 amb la selecció espanyola. És a dir, 336 dies després, o quasi un any després, el '6' firma la seva reaparició. 

Gavi ha rebut l’alta mèdica. Aquest és el missatge que s’esperava amb il·lusió. Perquè significa que el futbolista andalús ha deixat enrere la ruptura completa del lligament encreuat del genoll dret i una lesió associada al menisc extern. Una lesió fatídica que es va produir amb la selecció espanyola en la fase classificatòria per a l’Eurocopa 2024 davant Geòrgia. Tot el món del futbol es va bolcar amb el de Los Palacios y Villafranca. 

Reunint treball, suor, esforç i entrenaments, ara, se li obre la possibilitat de tornar a disputar un matx. De la gespa de la Ciutat Esportiva a la de l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Perquè contra el Sevilla podria tornar a enfundar-se la samarreta del FC Barcelona. Haurien passat 348 dies de l’última vegada. Del 7 de novembre de 2023 al 20 d’octubre de 2024. Del Shakhtar Donetsk-Barça al Barça-Sevilla. I després de perdre’s 47 partits, on els culers han obtingut un 68,10% de victòries. 

El conjunt hispalense guarda bon record per a Gavi. Autor del 2-0 en el precedent de dues campanyes enrere a l’Spotify Camp Nou. Gol i celebració plena de caràcter i passió donant un petó a l’escut del FC Barcelona, que ja esperava el seu retorn.

Estrena del documental 'Gavi, el retorn' 

Coincidint amb el seu retorn a una convocatòria, Barça One estrena aquest diumenge el documental 'Gavi, el retorn'. El primer episodi, de 37 minuts i ja disponible, explica com van ser els primers mesos de la recuperació del jugador andalús.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut