Flick:

Flick: "Estem contents pel resultat i per Gavi"

El tècnic blaugrana ha valorat la victòria i el retorn del migcampista en la roda de premsa posterior al duel

Hansi Flick és un home content. Després de la victòria i de recuperar cinc jugadors per al partit d'aquest diumenge, la feina del tècnic blaugrana s'ha tornat una mica més fàcil, si és que això és possible. Del retorn del "6" i del triomf abans d'una setmana exigent n'ha parlat a la roda de premsa.

Un inconformista de mena

"Estic molt content, l'única cosa que no m'ha agradat avui ha estat el gol en contra". L'exigència de Hansi Flick arriba a nivells estratosfèrics. Després d'una nit rodona, el tècnic alemany ha sabut trobar una nota negativa, per poder aprendre dels errors. Tot i això ha destacat que està "molt satisfet amb el paper dels jugadors".

Tot i que no ha volgut destapar l'eufòria, segons Hansi "avui hi ha temps per celebrar la victòria", però demà "ja toca pensar en el partit contra el Bayern".

La tornada de Gavi

Exigències a part, l'alemany s'ha mostrat orgullós del seu equip, content per la victòria, però sobretot feliç pel retorn de Gavi: "Ha fet un bon partit. Veure l'ambient de l'Estadi i viure el moment m'ha posat la pell de gallina".

A partir d'ara tenim Gavi per estona, ja que el primer objectiu del migcampista era "ser a la banqueta i poder jugar algun minut", ha confessat el míster.

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut