Reial Madrid - FC Barcelona: Al Clàssic, sense complexos

Reial Madrid - FC Barcelona: Al Clàssic, sense complexos

El Barça afronta el primer duel del curs contra el Reial Madrid amb el convenciment de poder guanyar qualsevol

El primer Clàssic de la temporada arriba en un gran moment. Com a líder de la Lliga, i després d'haver golejat el Bayern a la Champions, el FC Barcelona saltarà al Santiago Bernabéu desacomplexat, conscient que pot mirar a la cara al màxim rival, sigui quin sigui l'escenari. Així, els blaugrana, que vestiran amb Coldplay per a celebrar el seu nou àlbum "Moon Music", volen tancar una setmana màgica guanyant en terra hostil.

Dos equips en ratxa

El partit més esperat en tot el planeta mesurarà les forces de dos equips en bona forma. La dels culers és espectacular, amb 27 punts de 30 possibles i amb dos triomfs seguits a la Champions. Els blancs, per la seva banda, encara no han perdut cap partit a la Lliga tot i portar tres punts menys que els culers, i arriben després d'una gran remuntada contra el Borussia Dortmund (5-2), tot i perdre 0-2 al descans.

Serà un xoc de trens, entre dos equips amb una font inesgotable de recursos ofensius i que garanteixen espectacle. Però, per al Barça és una oportunitat de lluitar contra la història recent, la que diu que els merengues han guanyat els últims quatre Clàssics oficials i 10 dels últims 14. Per fer-ho, els culers s'encomanaran a un equip que, tot i portar menys d'un trimestre treballant sota les ordres de Flick, semblen jugar ja de memòria i aplicant cada dia millor tot allò que vol implementar el tècnic alemany.

Baixes importants

En el capítol de baixes, cap dels dos equips podrà comptar amb el seu teòric porter titular, després de la lesió de llarga durada de Ter Stegen i la baixa durant aquesta setmana de Thibaut Courtois. A banda, el Reial Madrid tampoc comptarà amb Rodrygo, lesionat recentment, a més de les baixes conegudes de Dani Carvajal o David Alaba, com passa a Can Barça amb les d'Araujo, Christensen, Marc Bernal, Ferran Torres i Eric Garcia.

OtroFCB-CFC14032018_pic_2018-03-15otrobarcelona-chelsea27

A efectes classificatoris, el fet que sigui el Clàssic de la primera volta, corresponent a la jornada 11, fa que no sigui un partit ni molt menys definitori. A més, tot i que l'inici de curs del Barça és espectacular, els blancs només tenen tres punts menys. És a dir, en cas de victòria blanca els dos equips estarien empatats, mentre que si el Barça és capaç de guanyar sí que es distanciaria a sis punts, una bona renda a aquestes altures de temporada. En tot cas, massa aviat perquè sigui indicatiu de gran cosa. Però, per descomptat, un Clàssic és un Clàssic, i guanyar-lo és més que tres punts, per descomptat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut