Hansi Flick:

Hansi Flick: "Creiem en nosaltres"

El tècnic blaugrana ha admès que té "moltes ganes" del seu primer Clàssic oficial i que "si el Madrid està preparat, nosaltres també"

Hansi Flick és a les portes de viure el seu primer Clàssic com a entrenador del FC Barcelona, en partit oficial. Després de guanyar el de la passada pretemporada, el tècnic blaugrana viurà un dia especial al Santiago Bernabéu, que posarà a prova el gran estat de forma dels seus homes.

 

Confiat en la idea i els seus jugadors

Sigui quin sigui el desenllaç del duel, Flick i el Barça mantindran la idea i el segell d'aquest gran inici de curs: "Tenim les nostres idees. La nostra filosofia és pressionar a dalt, i dificultar la sortida de pilota rival. Hem d'estar a prop, molt junts. Quan hi ha massa espais entre línies no ens va bé. El Madrid té jugadors molt ràpids, però jo tinc plena confiança en el meu equip."

Res és com un Clàssic

Més enllà dels matisos tàctics, es tracta d'un partit molt especial per a tothom. Per als futbolistes, ja que "tots estan esperant amb moltes ganes de jugar" però també per al mateix entrenador. "A Alemanya també tenim molts partits de molta rivalitat, però res és com el Clàssic. En tinc moltes ganes", ha assegurat. Des de la seva arribada a Can Barça, Flick només ha rebut elogis, cosa que "està bé, però jo només faig la meva feina".

Els necessita a tots

Una feina que, de moment, està donant molts i bons resultats. L'última mostra, la del Bayern, que reforça la idea que té ell i el seu equip. Perquè tot i l'enorme potencial merengue, Flick avisa: "segur que demà estaran preparats, però nosaltres també. Creiem en nosaltres". Refusant qualsevol excusa de calendari, amb un dia menys de descans, Flick també ha parlat de noms com els de Cubarsí, Lamine Yamal o Fermín, però ha enviat un missatge general. "Necessitem tots els jugadors en un rendiment òptim per a guanyar al Bernabéu"

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut