Així hem viscut el minut a minut de la FINAL4 de Colònia

Així hem viscut el minut a minut de la FINAL4 de Colònia

Repassa el camí dels de Carlos Ortega en terres alemanyes que ha acabat amb la tercera posició després de derrotar el PSG

L'equip de Carlos Ortega s'ha penjat el bronze en aquesta TruckScout24 EHF FINAL4 2023. Així t'ho hem explicat des de Colònia 👇🏻

Diumenge, 18 de juny 

📸 La fotografia de cloenda blaugrana 

2023-06-18_FCBHANDBOLvsPSG_121

🔊 “El partit ha sigut difícil de jugar, perquè el partit d'ahir no va ser bo per a nosaltres. Vam tenir una conversació on vam destacar que havíem de competir, donar el millor i guanyar. Estic molt orgullós de l'equip i estem contents per aquesta tercera plaça”, ha explicat Carlos Ortega en roda de premsa. 

Només tinc bones paraules per a l'equip. Hem fet una temporada increïble

Carlos Ortega

🔊 “No hem pogut arribar a l'objectiu que volíem en aquesta FINAL4, però hem mostrat fam per guanyar”, ha indicat Hampus Wanne. 

🥉 Victòria blaugrana! El Barça derrota el PSG amb claredat (37-31) i es penja la medalla de bronze en aquesta TruckScout24 EHF FINAL4 2023. 

💙❤️ Senyores i senyors, Aleix Gómez es converteix en el màxim golejador històric de l'EHF FINAL4. De moment, l'extrem blaugrana, amb 69 gols anotats (en 10 partits), supera el rècord de Mikkel Hansen i Kiril Lazarov (68 gols en 14 partits per tots dos).

😍 Els de Carlos Ortega dominen el ritme del joc i han segellat jugades per a l'espectacle. Liderats per Janc en atac, els culers marxen al descans amb un clar 22-13.

photo1687095903

🤩 El Barça ha agafat una renda àmplia amb fins a set golejadors diferents. Un incontestable 15-7 és bona prova de la superioritat barcelonista en la lluita pel bronze.

🌟 Abans del Barça-PSG, cerimònia d'obertura amb un espectacle lumínic i de so a l'abast de la FINAL4 de Colònia. Un acte que també presenta els blaugranes un a un, que surten a la pista entre els aplaudiments dels aficionats barcelonistes presentes a les grades. 

2023-06-18_FCBHANDBOLvsPSG_35

😁 Blaugranes il·lustres en les grades com Raúl Entrerríos, que també està present en una lona d'aquest Lanxess Arena. L'ex 9 culer apareix en una imatge ben gran que penja d'aquest pavelló quan va alçar la Champios 2021 amb Barça i està envoltat d'altres jugadors que han aixecat la Copa en aquest magnífic recinte de Colònia des del 2010. Victor Tomàs i Gonzalo Péres de Vargas també tenen una instantània penjada des de les altures recordant que els culers també es van apoderar del trofeu el 2011, 2015 i 2021. 

💪🏻 Escalfant motors a l’escenari del partit 

IMG_0699

📍 Els blaugranes ja han arribat al Lanxess Arena amb la mirada concentrada. 

photo1687088524

🖥️ Els de Carlos Ortega han tingut una sessió de vídeo i, posteriorment, han estirat les cames a prop de l'hotel de concentració de Colònia.

▶️ Aixecar el vol per acabar la temporada amb victòria! Amb aquest objectiu s'han despertat els culers després de la desfeta en la semifinal contra el malson del Magdeburg. El PSG (15.15 hores) espera en la final de consolidació, on el Barça es vol mostrar unit per concloure un curs on s'han alçat cinc títols. 

Dissabte, 17 de juny 

❗️ ÚLTIMA HORA: Dika Mem té una contractura al bessó de la cama esquerra i és dubte de cara al duel de demà a les 15.15 hores contra el PSG.

🔊 Les paraules culers després de la derrota contra el Magdeburg

📌 Definida la final de la TruckScout24 EHF FINAL4 2023: Magdeburg-Kielce. D'altra banda, Barça i PSG jugaràn per definir qui acaba en la tercera posició. Els francesos han perdut contra els polonesos per un ajustat 24-25.

💙❤️ Gràcies pel vostre suport, culers!

2023-06-17_MAGDEBURGvsFCBHANDBOL_54

😥 Decepció a flor de pell de Thiagus Petrus després de perdre a la tanda de penals. Així hem viscut la semifinal.

photo1687018019

😕 No ha pogut ser. El Barça ha caigut derrotat a la tanda de penals contra el Magdeburg; quatre errors als llançaments han propiciat que els de Carlos Ortega no puguin accedir a la final.

🫣 Els penals decidiran el primer finalista d'aquesta Champions

💙❤️ El partit es dirigeix a la pròrroga: 31-31

🫣 Es presenta una conclusió ajustada: 29-29 quan falten cinc minuts per al final.

💪🏻 Toca aixecar el vol, culers! 

photo1687011325

😨 Els de Carlos Ortega es troben per sota a l'electrònic. El Magdeburg ha capgirat la truita i ha situat un +2 (25-23, min 45)

🙁 El conjunt alemany no es rendeix. Ha recuperat un avantatge de tres gols i ha posat l'empat: 21-21 (min 37)

😁 Makuc ha donat un avantatge de tres dianes al Barça, que ha dominat els darrers instants de primera part: 16-18

💪🏻 El Barça ha aconseguit una màxima renda de dues dianes, però el conjunt alemany troba resposta a cada gol culer: 15-15

▶️ Igualtat en el tram inicial d'aquesta semifinal. Les aturades de Nielsen i els gols d'Aleix Gómez igualen les forces amb un enèrgic Magdeburg: 7-7

💪🏻 Comença el partit! El Barça presenta aquest set inicial: Nielsen, Aleix Gómez, Dika Mem, Ludovic Fabregas, Wanne, N'Guessan i Petrus

💙❤️ El pavelló, que presenta uns decibels molt elevats, presenta els jugadors blaugranes. És temps de tornar a fer història. Som-hi, culers!

🎶 Sona Un dia de partit al Lanxess Arena. Sonoritat i color blaugranes abans de l'inici del matx en les grades d'un escenari imponent i majestuós. A la pista, comença el tret de sortida d'aquesta FINAL4 2023 amb un espectacle lumínic a l'alçada de l'ocasió. 

😁 Esperant l'inici!

photo1687005510-5

✔️ Cares de concentració en l'arribada dels jugadors blaugranes al Lanxess Arena. Vestit d'etiqueta per a l'ocasió amb els escuts dels quatre participants i amb una frase que cala, Be part of history. Una història que els culers volen continuar escrivint al seu ritme. La primera prova de foc contra el Magdeburg. 

2023-06-17_MAGDEBURGvsFCBHANDBOL_04

🖥️ Abans del partit contra el conjunt alemany, els de Carlos Ortega han dut a terme una sessió de vídeo per acabar de perfilar els detalls del matx. Posteriorment, han passejat pels voltants de l'hotel de concentració. El Radisson Blu ja respira la tensió pròpia d'unes semifinals, que arrancarà l'elenc blaugrana. Més tard, a les 18.00 hores està programada la segona semifinal, el PSG-Kielce

🧐 Dia de semifinal a Colònia! Aquest dissabte, a les 15.15 hores, el Magdeburg-Barça obre el teló d'aquesta TruckScout24 EHF FINAL4 2023. Com van aquests nervis?

Divendres, 16 de juny 

🥳 Alegria i color als voltants del Lanxess Arena. L'escenari de la FINAL4 ha notat l'escalf de les aficions, que s'han arreplegat a l'Opening Party per veure de prop els seus ídols, que han estat presentats un a un. Aquesta tarda assolellada i calorosa els jugadors de Barça, amb Dika Mem o Ludovic Fabregas com els més aclamats, Magdeburg, PSG i Kielce han deixat de banda les samarretes de jocs per anar engalanats amb camises i pantalons llargs.



El Barça, de blanc i negre, i el Magdeburg, de blau i negre, s'han creuat abans del partit en l'escenari d'aquesta festa. Hi han hagut d'altres trobaments, com el dels exblaugranes Víctor Tomàs i Nikola Karabatić, que junts amb el Barça van alçar la Champions 2014/15.

Tot sota un sol enlluernador, però on ha tret el cap la pluja, de pilotes de la competició. Els culers, des de l'escenari, han connectat amb l'afició blaugrana amb passades mil·limètriques, que han tret un somriure a una culer vestida amb la samarreta de Cindric.

No ha estat l'únic moment que els jugadors han satisfet les delícies de petits i grans. Perquè les interioritats del Lanxess s'han omplert de festivitat i joia quan els jugadors han firmat una infinitat de samarretes, cartolines i, fins i tot sobre la pell; ha estat el cas d'Aleix Gómez que ha estampat la seva signatura al braç d'una aficionada. Les fotografies entre deus i mortals també han omplert els rostres de somriures i els rodets de les càmeres.

💭 Què suposaria guanyar la tercera Champions seguida? Tota la plantilla utilitza una paraula o adjectiu per descriure-ho👇🏻

📝 Segueix l'activitat a l’hotel Radisson Blu -on s’allotgen els quatre equips-. Aquest migdia ha estat torn per al Media Day amb els entrenadors, capitans i diversos jugadors dels conjunts participants. No et perdis les declaracions dels protagonistes blaugranes: 

🔊 Ludovic Fabregas:

“Gràcies a l'afició culer que estarà present a Colònia, és un orgull. Intentarem guanyar la Champions per a ells, el Club i el barcelonisme”

“Hi ha molta motivació en l'equip per aquesta competició. Destacaria el paper que té la defensa i els nostres porters. Hem demostrat que aquesta temporada fet donat un pas endavant. Seria extraordinari alçar aquesta Champions”

“Hem de controlar l'inici del partit contra el Magdburg, hem de començar molt bé el partit. Hem de tenir una defensa molt bona perquè té jugadors de gran nivell com Smits, Kristjánsson o Damgaard”

Volem guanyar la Champions per al barcelonisme

Ludovic Fabregas

🔊 Carlos Ortega:

“El Magdeburg és un equip que juga molt bé i amb jugadors molt ràpids. És un equip seriós i, per tant, ho hem de fer tot bé”

“L'equip està unit i molt centrat”

🔊 Gonzálo Perez de Vargas:

“El paper de favorits l'hem tingut moltes vegades i ja sabem que suposa tenir aquesta etiqueta. De vegades, hem guanyat i altres, no. Aquesta temporada arribem amb el treball ben fet. Destacaria la defensa, sustentada pel gran treball dels porters i el nostre joc alegre”

🔊 Blaz Janc:

“Sempre hi ha una mica de nervis perquè tot se concentra en un cap de setmana, però estem preparats per al repte”

“En tota FINAL4 sempre hi ha sorpreses. En aquesta hi ha quatre equips de talla mundial i serà difícil de guanyar, però estem preparats per enfrontar-nos a tot equip”

🔊 Dika Mem:

“No importa els resultats que hem aconseguit en el camí cap aquesta FINAL4, ara estem concentrats en fer un molt bon paper. Contra el Magdeburg hem de demostrar molta actitud. Els hi tenim molt respecte perquè ens han guanyat dues vegades; serà un partit dur, però anem amb tota la confiança”

“Tenim molta fam de guanyar. Volem aquesta Champions”

Tenim molta fam de victòria i de tornar a guanyar la Champions

Dika Mem

🗣️ En el tradicional Media Day a l'hotel que centra les mirades de la TruckScout24 EHF FINAL4 2023 hem pogut parlar amb el jugador del PSG, Kamil Syprzak. L'exblaugrana ha explicat que “Carlos Ortega ha fet bon treball desviant l'atenció de favoritisme del Barça perquè no hi hagi tanta pressió”. “Tenim molta confiança en l'equip, hem estat junts durant tota la temporada. I en l'àmbit personal estic molt bé i amb molts minuts sobre la pista”, ha afegit.

📸 La galeria d'imatges de la segona sessió d'entrenament a Colònia.

⏳ El compte enrere cada vegada està més a prop de l'inici d'aquesta FINAL4 2023! Nou dia assolellat a la ciutat de Colònia, que s'ha despertat amb l'esmorzar dels blaugranes. Posteriorment, a les 11 hores, ha tingut lloc l'entrenament en un pavelló proper a l'hotel de concentració, el Sporthalle Bergischer Ring. En aquest complex esportiu els de Carlos Ortega han escalfat el canell amb tirs a una cistella de bàsquet. 

Dijous, 15 de juny

🗺️ Ens acompanyes a descobrir alguns dels racons de Colònia amb… Haniel Langaro?

  • 🍫 Per als més dolços… el museu de la xocolata. 
  • ♥️ Per als més romàntics… el pont Hohenzollern per deixar un cadenat en aquest pont acolorit per aquests elements que respiren amor. 
  • 🥨 Per als amants del pa… qualsevol botiga on es pugui comprar un brètzel. 
  • 🏙️ Per als que fotografien monuments… la catedral d’estil gòtic i amb uns imponents 157 metres.
  • 🏟️ I no podia faltar… el Lanxess Arena on els blaugranes disputaran el partit de semifinals contra el Magdeburg. 

📸 Les millors imatges de l'entrenament que ha tingut lloc a les 12.30 hores. 

💪🏻 Els culers s'han exercitat per primera vegada a Colònia. Ha estat una sessió que ha comptat amb estiraments, llançaments, partit... Una posada a punt per a la semifinal contra el Magadeburg

📍 El pont Deutzer, engalanat per la FINAL4 2023. Les banderoles amb els escuts dels quatre equips participants completen la decoració del paisatge urbanístic de Colònia. Des d’aquesta ubicació privilegiada es poden observar monuments característics de la ciutat com la catedral o el pont Hohenzollern, i també el riu Rin. 

☀️ Bon dia des d'una assolellada Colònia! Només queden dos dies per al primer partit d'aquesta FINAL4. Hi ha nervis per veure el Magdeburg-Barça d'aquest dissabte a les 15.15 hores? Per perfilar els detalls d'aquest matx, els de Carlos Ortega s'exercitaran aquest matí en un pavelló de la ciutat que té una imponent catedral d'estil gòtic.

🏡 Els culers han arribat a l’hotel de concentració al voltant de les 2.00 hores de Colònia. El Radisson Blu Cologne està engalanat per a l’ocasió, respira EHF FINAL4 2023 per tots els racons. Els escuts de Magdeburg, Barça, PSG i Kielce estan presents i són els equips presents. Els de Carlos Ortega han sigut el primer elenc en arribar a la ciutat que té un museu de xocolata com uns dels atractius turístics. 

Dimecres, 14 de juny

😁 El quiz de la FINAL 4. Timothey N’Guessan i Thiagus Petrus es repten per veure qui respon correctament més vegades. Qui guanyarà? 

📝 En les declaracions davant els mitjans de comunicació, el 22 barcelonista va destacar el paper de la porteria, l’ambient del Lanxess Arena i les ganes de guanyar al Magdeburg després de dues derrotes seguides en les finals de la Super Globe. 

Ens volem treure l’espina clavada davant el Magdeburg

Thiagus Petrus

🗣️ Què van dir els barcelonistes en el Media Day del passat 13 de juny? Bona part de la plantilla va coincidir en expressar les ganes de revenja davant el Magdeburg i en dir que no tenien l’etiqueta de favorits. 

🔊 “Més enllà del talent que teniu, per guanyar aquesta Champions haureu de posar cor i colors”, ha pronunciat el president del FC Barcelona Joan Laporta envoltat dels jugadors culers en la sessió a la Ciutat Esportiva. 

✈️ L’expedició barcelonista ha posat rumb cap a Colònia sobre les 22.30 hores.

💪🏻 Entrenament abans d’emprendre el vol cap a la ciutat que es troba a la regió metropolitana Rin-Ruhr. Els blaugranes s’han exercitat per darrera vegada a la Ciutat Esportiva en un ambient distès i ple de somriures. 

ℹ️ Abans del vol cap a Colònia… El Barça arriba a aquesta FINAL4 2023 com a campió de les dues anteriors edicions de la Champions i amb la voluntat de fer més història. Mai ningú en el món de les FINLA4 ha aixecat tres vegades seguides la Copa d’Europa. Un somni on els de Carlos Ortega es presenten amb el cartell d’invictes: 15 victòries i un empat és el balanç  abans d’aquesta F4. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut