Una dupla perfecta

Una dupla perfecta

Gonzalo Pérez de Vargas i Emil Nielsen són dos dels puntals d'aquest Barça que comparteixen intervencions sobrenaturals i el somni de guanyar la tercera Champions consecutiva

Gonzalo Pérez de Vargas i Emil Nielsen. Uns noms que han ressonat amb força en les victòries blaugranes d'aquesta temporada. L'1 i el 12 han copsat molts focus amb les seves aturades en el camí imbatut que ha portat el Barça a la FINAL4 de Colònia.

Els adjectius qualificatius positius cap a dos individus que viuen en la solitud de la porteria s'han succeït en les cròniques triomfals. Mur impenetrable, muralla gegantina, màgic, impermeable, magnífics, salvador, dupla bàrbara són algunes de les paraules que han acompanyat el nom de Gonzalo i Emil. Dues figures que allarguen el catàleg d'elogis quan es descriuen entre elles. 

Les estadístiques remarquen la seva transcendència

Han compartit molts adjectius des de l'antítesi. Però en la diferència han trobat la complementació. “Hem aconseguit que quan un no està encertat, l'altre sí. I és un fet que et dona confiança, i també a la resta de l'equip”, ha explicat el capità barcelonista. 37 kg separen el danès del toledà, però han compartit parades d'una altra galàxia i uns reflexos sobrenaturals per erigir-se en la millor parella de l'EHF Champions League 2023. Una etiqueta que Nielsen ha remarcat amb força.

També és un fet que refuten les estadístiques, que mostren un 33% d'aturades entre els dos. Més que qualsevol altra dupla europea. “El duel particular entre els porters et pot fer vèncer. Si juguem més bé que els altres porters estem més a prop del triomf”, ha indicat el porter de rostre imberbe i tranquil, però monstruós d'intervencions. Sens dubte que ambdós han contribuït amb escreixos al fet que el Barça sigui el conjunt amb menys gols encaixats en aquest torneig europeu. 

El somni de la tercera

Ara també comparteixen el “somni” de guanyar la Champions, la tercera seguida per fer més història en la secció. No importa que Gonzalo Pérez de Vargas en tingui quatre en el seu palmarès i Emil Nielsen, cap. “Volem continuar demostrant que som els millors, perquè volem tenir més èxit”, ha confessat el porter que va arribar al Club l'any 2007. Ara, juntament amb el guardià de la porteria aterrat a can Barça l'estiu de 2022, formen una dupla perfecta que serà un dels arguments vitals dels de Carlos Ortega en aquesta FINAL4 de Colònia. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut