PRÈVIA | Barça - PSG: Units per acabar la temporada amb victòria

PRÈVIA | Barça - PSG: Units per acabar la temporada amb victòria

(15.15 hores) Els blaugranes volen acomiadar el curs 2022/23 amb un triomf en la final de consolació de la TruckScout24 EHF FINAL4 2023

Acomiadar la temporada i la Champions amb victòria. Després de la derrota als penals contra el malson Magdeburg, els de Carlos Ortega s'han quedat sense poder escriure més història a Colònia i al Vell Continent. El somni de la tercera Champions seguida haurà d'esperar. Però, ara, els blaugranes s'han d'alçar per abaixar el teló amb un aplaudiment triomfal. 

El PSG, sense precedents aquesta campanya i amb exblaugranes com Kamil Syprzak o Nikola Karabatić, espera en la final de consolació d'aquesta FINAL4 (diumenge 18 de juny a les 15.15 hores). El conjunt francès va perdre contra el Kielce i serà el darrer rival culer d'una temporada on s'ha alçat una extraordinària Lliga ASOBAL amb ple de victòries, una Copa del Rei, una Copa ASOBAL, una Supercopa Ibèrica i una Supercopa Catalana. Cinc títols i una unió barcelonista que han d'empènyer el Barça a acabar amb bon sabor de boca. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut