Ian Barrufet, renovat fins al 2027 i cedit al Melsungen

Ian Barrufet, renovat fins al 2027 i cedit al Melsungen

L’extrem jugarà la propera temporada al cinquè classificat de la Bundesliga

El FC Barcelona i Ian Barrufet han arribat a un acord per a la renovació del seu contracte fins al juny del 2027. L’extrem esquerre passarà la temporada 2024/25 cedit al Melsungen alemany, cinquè classificat en l’última edició de la Bundesliga i amb una plaça assegurada a l’EHF European League de cara al proper curs.

Ian Barrufet, que tot just acaba de fer 20 anys, ha completat tota la seva formació al Barça. Arribat a les categories inferiors el 2016, per integrar-se a l’Infantil B, el català ha pujat tots els graons fins a signar ara com a jugador del primer equip.

L’extrem esquerre ha demostrat la seva eficàcia golejadora tant al Barça Atlètic com als partits que ha disputat amb el primer equip. A més, els seus 1,98 m d’alçada fan d’ell una gran eina defensiva, capaç d’ocupar totes les posicions en la rereguarda.

Barrufet va debutar amb el primer equip del Barça el 18 de març del 2023, en un partit de Copa Asobal davant el Cuenca. Des de llavors, el fill del mític exporter David Barrufet ha jugat 20 partits de Lliga Asobal (49 gols) i dos d’EHF Champions League (2 gols).

El proper pas en la progressió de l’extrem serà el MT Melsungen, on jugarà cedit la temporada vinent. El Melsungen, dirigit per Roberto García Parrondo, ha estat la revelació del darrer curs a la Bundesliga alemanya, considerada actualment la millor lliga del món.

Barrufet: "Signar amb el Barça és un somni que he tingut sempre"

Ian Barrufet s’ha mostrat molt satisfet per aquesta nova fita a la seva carrera: "Estic molt content per la renovació. Per a mi és un somni des de sempre, poder jugar al Barça. Aquests dos anys que he estat pujant amb el primer equip mentre jugava amb el filial he gaudit cada partit com un nen petit", ha explicat.

L’extrem qualifica la cessió al Melsungen com "una gran oportunitat".

"El Melsungen és un gran equip i aquesta és una gran oportunitat per a mi. Puc aprofitar per a aprendre molt i d’aquesta manera poder tornar com a millor jugador", analitza.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut