Barça-Granollers: en joc el primer títol de la temporada i de la setmana

Barça-Granollers: en joc el primer títol de la temporada i de la setmana

La final de la Supercopa de Catalunya, dimecres (20.30 h) a Esplugues

Ja és aquí la primera final del curs per al Barça. Els blaugranes s’enfrontaran aquest dimecres (20.30 h, Esport3) al Fraikin Granollers en la final de la Supercopa de Catalunya ITEGRA, quan encara no fa una setmana que Carlos Ortega disposa de tota la plantilla. El duel pel títol més important de l’handbol català tindrà lloc al CEM Les Moreres d’Esplugues de Llobregat.

El Barça es va assegurar un lloc a la final amb la victòria de dijous passat, a les semifinals, a la pista de la UE Sarrià (20-39), en el primer partit d’aquesta temporada 2024/25.

El conjunt barcelonista arriba al duel contra el Granollers amb dos partits més a la motxilla: una derrota contra el Montpeller (29-31) i una victòria davant el Nordhorn-Lingen (27-39), les dues en el torneig amistós Premium Cup.

El tècnic blaugrana ha citat per al partit a tots els jugadors del primer equip, excepte els lesionats Jaime Gallego, Pol Valera i Hampus Wanne, que arrossega unes molèsties a l'espatlla per una acció en el partit de Montpellier. També formarà part de la convocatòria l’extrem esquerre del Barça Atlètic Manuel Ortega.

El Barça té 23 títols de la Supercopa de Catalunya, anteriorment coneguda com a Lliga dels Pirineus, a les seves vitrines, els últims 10 aconseguits de manera consecutiva.

La cita a Esplugues serà la primera final de la setmana, però podria no ser l’última. I és que els blaugranes disputaran aquest cap de setmana, a Torrelavega, la Supercopa Ibèrica. El rival a les semifinals serà el Porto (dissabte, 20.15 h). L’altra semifinal la disputaran el Bathco Torrelavega i l’Sporting de Portugal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut