Barça - Porto: Cap a la final de la Supercopa Ibèrica! (39-31)

Els culers han derrotat el conjunt portuguès i intentaran revalidar el títol davant l'Sporting Clube de Portugal

Classificats per a la final de la Supercopa Ibèrica! El FC Barcelona ha derrotat amb claredat el Porto (39-31) i s'enfrontarà a l'Sporting Clube de Portugal en la final. L'intercanvi de gols ha deixat pas als marges blaugranes, que han persistit fins a la conclusió. Ara, els de Carlos Ortega intentaran revalidar el títol el diumenge 1 de setembre a les 18 hores.

Amb velocitat

A l'atac. Així s'ha presentat el duel de la semifinal de la Supercopa Ibèrica entre Barça i Porto. Les porteries del parquet blau del Vicente Trueba de Torrelavega han viscut alterades. Catalans i portuguesos s'han submergit en un intercanvi de gols en els primers compassos. Les recuperacions de pilota han estat vitals per sumar.

Al minut 14, la velocitat culer ha passat l'elenc del riu Douro per posar un +5. Ariño, Carlsbogard i Dika Mem han posat en l'electrònic els seus canells per mantenir a ratlla el rival. I no només això. Perquè el Barça ha estat capaç d'augmentar la renda fins a la màxima de la primera part, el +8. Un marge que no ha deixat espai per a la relaxació i s'ha aturat en el +7 del descans: 24-17. Aleix Gómez, amb quatre gols, ha estat un dels altres culers encertats en la superioritat.

Certifiquen la victòria

L'efectivitat d'Ariño ha sobresortit en l'equilibri entre els dos conjunts. Tot i l'intercanvi de cops, el FC Barcelona ha continuat per sobre en el marcador. El Porto ha fet un pas endavant per evitar l'increment dels avantatges culers. Ara bé, el marcador no ha perillat, ja que els culers han tornat a recuperar el +8.

En el moment que s'ha tornat a la màxima de la primera meitat, s'ha augmentat. Ha estat fins al +10 per tancar tota història d'aquesta semifinal quan faltaven 10 minuts per a la conclusió. D'aquesta manera, el FC Barcelona ha aconseguit el bitllet per a la final de la Supercopa Ibèrica. Aquest diumenge 1 de setembre a les 18 hores i contra l'Sporting Clube de Portugal, els de Carlos Ortega tenen com a objectiu mantenir la condició de campions.

FITXA TÈCNICA

Barça, 39
Porto, 31

Barça: Gonzalo Pérez de Vargas (-), Aleix (4), Dika Mem (7), Petrus (-), Carlsbogard (3), Frade (4) i Ariño (10) -set inicial- Nielsen (-), Richardson (1), N'Guessan (2), Javi Rodríguez (1), Blaz Janc (4), Ortega (1), Makuc (-), Petar Cikusa (2), Bazan
Porto: Rema (), Valdes (3), Rui Silva (3), Salina (-), Antonio Martínez (8), Fernandes (3) i Diocou (3) -set inicial- Abrahamsson (-), Sousa (-), Miguel Oliveira (-), Diego Oliveira (2), Gunnarsson (4), Mikkelsen (2), Pedro Oliveira (-), Iturriza (1), Brandao (2)

Parcials: 5-3; 11-8; 14-10; 19-13; 22-15; 24-17 // 26-20; 31-23; 33-25; 36-27; 37-29; 39-31

Àrbitres: Jorge Escudero i Jesús Escudero