El 44 de Palomino i el 3 de Bazán, novetats en la llista de dorsals

El 44 de Palomino i el 3 de Bazán, novetats en la llista de dorsals

Petar Cikusa, amb la impossibilitat de dur el 8, mantindrà el 88 del seu debut

Els dorsals ja estan repartits per al nou curs d’handbol. El Barça presenta molta continuïtat en la seva llista, però hi destaquen tres novetats: els dorsals de Juan Palomino, Antonio Bazán i Petar Cikusa.

Palomino competirà amb el número 44 a l’esquena. L’andalús ja va debutar amb aquest dorsal abans de sortir cedit al Logronyo La Rioja i el va mantenir en les seves dues temporades allà. El lateral competia amb el 4 al Barça Atlètic, però cal recordar que aquest número està retirat al primer equip en honor de Xavier O’Callaghan.

També està retirat el 8 de Víctor Tomàs, precisament el dorsal que va portar Petar Cikusa en tota la seva etapa a la base blaugrana. El central, davant d’aquesta incompatibilitat, va debutar la temporada passada amb el 88 i ara el mantindrà en el seu primer curs amb fitxa del primer equip.

L’última novetat és el 3 d’Antonio Bazán. El pivot lluirà durant la seva estada a Barcelona el mateix dorsal que el va caracteritzar durant les seves onze temporades a l’Helvetia Anaitasuna.

La resta de l’equip mantindrà el dorsal de la campanya passada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut