El Barça Atlètic arrenca amb moltes cares noves

El Barça Atlètic arrenca amb moltes cares noves

L’equip de Ferran Porres presenta vuit novetats

El Barça Atlètic ja té l’equip al complet en aquesta pretemporada. La plantilla del filial blaugrana, que els dos últims anys ha estat segon a la Divisió d’Honor Plata, ha patit aquest estiu una gran renovació. Molts dels seus referents han buscat fer un pas més en la seva carrera i fins a vuit nous jugadors tindran la seva oportunitat a les ordres de Ferran Porres.

“El nou Barça Atlètic tindrà més joventut, però continuarà amb un ADN molt de la casa. Només hem incorporat dos jugadors que no hagin estat a la nostra base, amb totes les baixes que hem tingut. El gran gruix puja des del Juvenil”, explica Porres als mitjans del Club.

Fan el salt a la categoria sènior Oriol Sanfelipe, Àlex Ugalde, Quim Rocas, Jan Blas i Guido Bayo. A més, el filial comptarà amb el retorn de Jaume Pujol, que va jugar la temporada passada al Port Sagunt de l’Asobal, i amb els fitxatges de Carlos Pueyo, també ex del Port Sagunt, i del francès Yanis Dury, procedent de la tercera divisió del seu país.

Continuen a l’equip Òscar Grau, Manuel Ortega, Joan Blanco, Roger Giner, Josep Ernest Armengol, Ezequiel Conde, Filip Saric, Pol Quiroga i Pau Hernández.

En canvi, han marxat Petar Cikusa (primer equip), Ian Barrufet (cedit al Melsungen), Djordje Cikusa (cedit al Montpeller), Oriol Zarzuela (Logronyo La Rioja), Alexander Cossman (Hamm-Westfallen), Pau Morer, Tim Alex, Iker Elola (Tolosa) i Pablo Fernández (Trops Màlaga).

“Estem contents, perquè la majoria d’ells marxen a projectes millors, amb més nivell i reptes més importants. Necessitaven ja un nou pas en la seva carrera. Molts portaven molt de temps amb nosaltres i això ens fa estar molt contents. Els hem vist entrar des d’infantils i han fet tot el recorregut a la secció”, explica Porres.

El tècnic reconeix que amb els canvis haurà de “reajustar expectatives a nivell competitiu”, perquè, a diferència de l’any passat, no té tants jugadors a punt per oferir “un rendiment immediat”.

“Però nosaltres estem focalitzats en la nostra tasca important, que és el dia a dia, i tenir qualitat competitiva en una Lliga tan completa i difícil com és la Divisió d’Honor Plata perquè els jugadors vagin, a poc a poc, fent passos endavant i que puguin estar disponibles com més aviat millor per al primer equip”, recorda l’entrenador.

Porres manté per a la nova temporada el seu staff, assistit per Luis Santos i Juan Torres, i amb Víctor Tremps com a preparador físic, Ángel Borges com a metge, Marta Mayol com a fisioterapeuta i Albert de Bonis com a psicòleg. S’incorpora com a delegat Roger Piferrer, en substitució de Raúl Fernández.

De moment, el Barça Atlètic ha sumat quatre victòries en quatre partits amistosos.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut