Bathco Torrelavega-Barça: final de ruta amb un os duríssim

Bathco Torrelavega-Barça: final de ruta amb un os duríssim

Els blaugranes visiten diumenge (12h) el líder de la Lliga Plenitude

El Barça tanca la seva ruta de tres setmanes a domicili amb un os molt dur: el líder de la Lliga Plenitude. Els blaugranes s’enfronten diumenge (12h, LaLiga+) al renovat Bathco Torrelavega, que duu un bagatge fins ara de tres victòries en tres partits. Cal recordar que el Barça té un partit menys, ja que el duel contra l’Ademar León es va ajornar per la disputa del Mundial de Clubs.

L’equip càntabre, un projecte en alça a la màxima categoria espanyola, ha començat molt bé la nova etapa amb Jacobo Cuétara a la banqueta. El tècnic disposa d’una plantilla amb jugadors de molt nivell a la Lliga, com Isi Martínez o els fitxatges Ángel Fernández (campió d’Europa amb el Barça), Jakub Prokop (28 gols en tres partits) o el porter Leo Terçariol.

El Bathco Torrelavega va assaltar en la primera jornada la pista del Logroño La Rioja (26-28), va doblegar al seu pavelló a l’Ángel Ximénez Puente Genil (29-26) i va ser el primer visitant en treure els dos punts d’Aranda (31-26).

Hampus Wanne, novetat a la llista

El Barça, per la seva banda, haurà de canviar el xip després del Mundial de Clubs i tornar a pensar en la competició de la regularitat. Per fer-ho, Carlos Ortega compta amb una novetat important: Hampus Wanne. L’extrem esquerre ha rebut l’alta mèdica dels seus problemes d’espatlla i ha entrat a la llista.

Ortega té ara 17 jugadors del primer equip disponibles, amb les úniques baixes de Jaime Gallego i Pol Valera. El tècnic ha descartat per al partit de diumenge el pivot Antonio Bazán.

El duel al Vicente Trueba, amb tot venut, serà el tercer per al Barça en aquesta Lliga Plenitude. Els blaugranes van superar al Palau al Bada Huesca (39-30) i van resoldre amb nota la complicada visita al Bidasoa Irun (30-36).

Les paraules de Petrus a la prèvia

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut