El Barça coneixerà part del seu camí a la Champions

El Barça coneixerà part del seu camí a la Champions

A les 17 h arrenca el sorteig a Porto, on es sabrà part dels rivals blaugranes

La WSE Champions League ja escalfa motors, i ho fa amb el sorteig, que dijous a la tarda, tindrà lloc a la ciutat portuguesa de Porto i que es podrà seguir en directe a http://europe.worldskate.tv/

El Barça coneixerà part dels seus rivals, ja que els equips classificats són 8 i caldrà que es disputi la fase prèvia, per establir els 4 conjunts que formaran part dels 12 definitius.

El desenvolupament del sorteig

Els 8 equips ja classificats es dividiran en dos pots:

POT 1: Porto (POR), Barça, Oliveirense (POR) i Benfica (POR)

POT 2: Trissino (ITA), Noia, Liceo i St Omer (FRA)

Dos equips de cada pot aniran al Grup A i dos el Grup B. Per tant el Barça ja sap que del Pot 1 un rival serà de Portugal i els dos rivals del Pot 2 sortirien del Trissino, Noia, Liceo i St Omer.

Amb aquesta part del sorteig, cada grup tindria 4 equips, per completar els dos equips restants a cada grup, 6 en total, tindrà lloc una fase de classificació.

Els equips que opten a ser a Champìons

En aquesta prèvia, que es sorteja avui també, hi han 14 equips que es dividiran en 2 grups de 4 equips i en 2 grups de 3 equips. Els guanyadors d’aquests grups seran equips de Champions 24/25.

Entre els equips més històrics que disputen aquesta fase hi ha: Sporting de Portugal(POR) , Reus, Barcelos (POR), Follonica (ITA), Calafell, Voltregà i Dinan-Quevert (FRA)

Les dates de la competició

La WSE Champions League 24/25 s’iniciarà cap el 21 de novembre i els 10 partits a jugar, s’estendran fins a la fi de febrer per donar pas a les eliminatòries de quarts, finals de març i meitat d’abril. La F4 tindrà lloc els dies 10 i 11 de maig, en seu a concretar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut