Porto, Noia i St.Omer, rivals del Barça a la Champions 24/25

Porto, Noia i St.Omer, rivals del Barça a la Champions 24/25

Els altres 2 oponents, seran els guanyadors del Grup 1 i el 2, de la fase prèvia

Dijous a la tarda ha tingut lloc a Porto (POR) el sorteig de la WSE Champions League 2024/25 i el Barça d’hoquei patins ha estat enquadrat en el Grup A, on tindrà com a rivals el Porto, el Noia i el St. Omer de França.

A la vegada resta pendent de completar el grup amb dos equips que provenen de la fase prèvia de la competició. S’incorporen al grup del Barça, el guanyador del Grup 1: Reus, Follonica, Voltregà i el Herringen alemany. i el guanyador del Grup 2: Sporting de Portugal, el Barcelos i la Vendénne de França

Gaby Cairo: “Serà una Champions emocionant”

El Coordinador Esportiu de l’hoquei blaugrana, Gaby Cairo ha valorat el sorteig a Encamp (Andorra), on l’equip està realitzant la tradicional estada de pretemporada

Podeu veure i escoltar les opinions de Cairo, en el següent video

El calendari blaugrana

El debut blaugrana serà a casa davant el Saint Omer, a la segona jornada viatjaran a la pista del Campió del Grup 1 de la fase prèvia. La tercera rebrà al Palau Blaugrana el campió del Grup 2 de la fase prèvia.

A la quarta jornada es visitarà la pista del Porto i tancaran la primera volta amb la visita a Barcelona del Noia.

La segona volta començarà amb la visita blaugrana a l’Ateneu de Sant Sadurní, per seguir a la setena rebent el Porto a casa. Seguirà amb la visita a la pista del guanyador del Grup 2 i rebrà a casa, a la penúltima jornada al guanyador del Grup 1, per finalitzar a la pista del St. Omer.

La Champions 24/25

La WSE Champions League 24/25 s’iniciarà cap el 21 de novembre i els 10 partits a jugar, s’estendran fins a la fi de febrer per donar pas a les eliminatòries de quarts, finals de març i meitat d’abril. La F4 tindrà lloc els dies 10 i 11 de maig, en seu a concretar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut