El Barça comença la competició

El Barça comença la competició

La Frit Ravich Lliga Catalana, primer repte dels homes de Cáceres

Després d’una llarga pretemporada, el primer títol de la temporada 2024/25 es posa en joc. El Barça disputarà a Lleida, a les 21 h, al Pavelló Onze de Setembre, la primera jornada de la Frit Ravich Lliga Catalana davant del Pons Lleida.

Els blaugranes arriben a Lleida després de més d’un mes de pretemporada. Una pretemporada atípica on només van poder comptar amb la totalitat de la plantilla durant els primers dies. Ara per ara, el Barça d’hoquei patins no pot comptar amb Aragonès, els germans Grau, Alabart i Barroso, amb dinàmica de la selecció estatal que disputarà el Mundial a Itàlia del 16 al 22 de setembre.

David Cáceres tindrà a disposició a Sergi Fernández, Sergi Llorca, Ferran Font, Eloi Cervera i Pablo Álvarez, com a jugadors del primer equip i completarà la llista de convocats amb diversos joves del formatiu, que ja han estat treballant amb el primer equip al llarg de la pretemporada.

Debut a casa

El FC Barcelona queda emparellat, en el seu grup de la Frit Ravich Lliga Catalana, amb el Pons Lleida i amb el Caldes Recam Làser. El segon partit blaugrana serà el divendres 20 de setembre, al Palau Blaugrana, davant el CH Caldes, la primera ocasió per veure a casa l’equip.

El guanyador del grup es classificarà per a la F4 de la competició, que es jugarà al Vendrell els dies 27 i 29 de setembre: les semifinals es jugaran el dia 27 i la final el diumenge 29, a les 12 h.

David Cáceres: “Intentarem fer un joc directe i veurem fins on arriben les forces”

El tècnic blaugrana afronta el primer partit oficial de la temporada “en una pista complicada, amb moltes ganes, amb mig equip, però amb moltes ganes”

Podeu veure les declaracions de l’entrenador blaugrana, en el video que acompanya la noticia.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut