El FC Barcelona i Shiseido Men promouen la cura de la pell masculina amb Sergi Roberto com a ambaixador

El FC Barcelona i Shiseido Men promouen la cura de la pell masculina amb Sergi Roberto com a ambaixador

A través d’una nova campanya, el Club i la firma cosmètica japonesa volen conscienciar a tots els homes per a seguir una rutina correcta i aconseguir una pell plena d’energia

El FC Barcelona i SHISEIDO MEN s’uneixen un cop més per promoure una adequada cura de la pell de l’home. El Club i la firma cosmètica japonesa, partners des de la temporada passada, llancen la seva segona campanya conjunta amb Sergi Roberto com a ambaixador sota el lema “Un futur sense límits. Gràcies a la tecnologia antiedat més avançada”, amb què volen conscienciar sobre la importància que té per a l’home seguir una correcta rutina a partir dels 30 anys i poder així comptar amb una pell plena d’energia en el futur.

La nova campanya compta amb Sergi Roberto, un dels capitans del FC Barcelona que actualment es troba recuperant-se d’una lesió muscular, com a protagonista. El blaugrana, que complirà 30 anys el proper 7 de febrer, encarna el missatge que SHISEIDO MEN i el Club volen transmetre, animant tots els homes a afrontar els reptes que es puguin plantejar de cara al futur a través d’una actitud positiva i amb la confiança de donar una bona impressió gràcies a una pell cuidada i d’aspecte ferm i revitalitzat.

Així, per celebrar el 30è aniversari del jugador, s’han preparat diferents peces audiovisuals en les quals parla obertament del que ha après de la seva trajectòria al Club i dels seus companys i capitans veterans, de la seva família i de les lliçons que vol transmetre als seus fills. El blaugrana també subratlla la importància d’una adequada cura de la pell per als atletes professionals que es troben davant la mirada pública. A més, companys d’equip com Marc ter Stegen, Sergio Busquets, Jordi Alba o Gerard Piqué participen en un dels vídeos per felicitar el català en aquest dia tan assenyalat.

Declaració de Sergi Roberto, tercer capità del FC Barcelona

"Estic molt content amb el meu 30è aniversari, edat en què, segons han dit jugadors icònics del passat, un esportista arriba a la seva màxima capacitat física i mental. Com a futbolista, marit i pare, sempre hi ha coses noves per descobrir, noves lliçons per aprendre. A qualsevol edat, un home hauria de pensar a començar coses noves, i la cura de la pell n’és sens dubte una d’elles. En aquestes peces audiovisuals, parlo de tot el que he après dels passats grans capitans del nostre equip, com Carles Puyol, Xavi Hernández, Andrés Iniesta o Sergio Busquets, així com dels reptes amb què m'enfronto ara que tinc 30 anys. Espero que aquests vídeos especials i SHISEIDO MEN animin els homes de tot el món a fer passos positius cap a un nou futur. Tenir la millor pell possible dona a un home un aspecte més vigorós i serà un gran motivador per afrontar qualsevol repte".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut