Yulimar Rojas segueix fent història

Yulimar Rojas segueix fent història

L'atleta del FC Barcelona aconsegueix el seu tercer títol mundial de forma consecutiva en la categoria de triple salt a l'aire lliure

Yulimar Rojas no té aturador. L'atleta veneçolana del FC Barcelona ha tornat a penjar-se l'or, aquest cop al Mundial d'Oregó, i es converteix en la primera dona de la història en aconseguir tres títols mundials de forma consecutiva en la categoria de triple salt a l'aire lliure. 

Ho ha fet amb un salt de 15,47 metres, que és la millor marca de l'any. Aquest registre, a més, és el segon millor de la història dels mundials, només superat pels 15,50 metres d'Inessa Kravets a Göteborg, l'any 1995.

D'aquesta manera, l'atleta blaugrana suma una altra temporada històrica amb dos medalles d'or mundials: aquesta d'Oregó, en pista outdoor, i la que va guanyar durant el passat mes de març a Belgrad, en pista indoor, on va assolir el rècord del món de pista coberta amb un salt de 15,74 metres.

FYAGkylXEAUOuF_

La jamaicana Shanieka Ricketts ha estat segona, després de saltar 14,89 metres en el primer intent. El bronze ha estat per a l'americana Tori Franklin, amb un salt de 14,72 metres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut