El FC Barcelona i Scotiabank renoven el seu acord de patrocini

El FC Barcelona i Scotiabank renoven el seu acord de patrocini

El Club i l'entitat financera continuaran treballant junts fins al juny del 2026, en una aliança que també inclou el Barça Femení, la col·laboració amb la Fundació Barça i el projecte Barça Academy

El FC Barcelona i Scotiabank han renovat el seu acord de patrocini pel qual l'entitat financera canadenca continuarà sent soci regional del Club al Canadà, a diversos països d'Amèrica Llatina i el Carib durant les pròximes quatre temporades, fins al 30 de juny del 2026. L'acord es basa en una sèrie de valors comuns com l'esforç i el treball en equip, així com en el desig compartit de totes dues organitzacions d'impactar positivament en el seu entorn a través de l’esport. Scotiabank també ha renovat la col·laboració amb la Fundació Barça i el projecte Barça Academy, i s'ha convertit en patrocinador del Barça Femení com a part del seu compromís per aconseguir la igualtat tant en l'esport com en la societat.

Representants d’ambdues organitzacions van celebrar la renovació del conveni en una cerimònia a Nova York, durant la gira de pretemporada del primer equip masculí pels Estats Units. Per part del FC Barcelona, van assistir a l'acte Rafael Yuste, vicepresident primer de l'Àrea Esportiva; Àngel Riudalbas, membre de la Junta Directiva; i Marta Segú, directora general de la Fundació Barça; i en representació de Scotiabank hi van participar Mike Tasevski, vicepresident de Patrocinis Globals; Nelson Lanza, director i cap de Patrocinis Internacionals; i Danilo de la Pava, gerent sènior de Projectes de Patrocinis Internacionals.

L'aliança entre el Barça i Scotiabank va començar a la temporada 2016/17 i, des d’aleshores,  totes dues parts han treballat juntes en diferents programes, a través dels quals els clients de Scotiabank i els seguidors del Barça a Amèrica Llatina i el Carib han gaudit de diferents experiències futbolístiques relacionades amb el Club. En aquest marc, Scotiabank i la Fundació Barça impulsaran diferents programes destinats a millorar la vida dels joves de comunitats marginades utilitzant l'esport com a eina d'inclusió social.

L'acord cobreix els territoris del Canadà, Mèxic, el Perú, Colòmbia, l'Uruguai, Xile, Panamà, Costa Rica, Antigua i Barbuda, Aruba, les Bahames, les Barbados, les Illes Caiman, Curaçao, la República Dominicana, la República de Guyana, Jamaica, Trinitat i Tobago i les illes Turks i Caicos.

El FC Barcelona i Scotiabank continuaran treballant en el desenvolupament de productes cobranded i amb nous programes conjunts amb la Fundació Barça, mentre que el banc també serà soci principal de dues Barça Academys i soci de les Barça Academy Camps a les seves regions d'influència, entre altres actius. A més, Scotiabank es convertirà en soci de l'exposició itinerant del Club Barça, The Exhibition, cada vegada que visiti un país llatinoamericà.

L'aliança amb Scotiabank és part de l'objectiu del FC Barcelona de buscar i treballar proactivament amb socis o sòcies que estiguin alineats amb els valors i la filosofia que defineixen la marca Barça. Així mateix, reforça la seva estratègia d'establir aliances que li permetin mantenir-se a l'avantguarda, no només en el terreny esportiu, sinó també en l'àmbit del patrocini i del màrqueting esportiu.

Declaracions de Rafael Yuste, vicepresident primer de l’Àrea Esportiva del FC Barcelona

“Estem molt orgullosos de renovar i ampliar aquesta col·laboració amb un soci amb el qual realitzem projectes conjunts en l'àmbit social, un dels pilars que formen part del nostre compromís, i que, a més, demostra per què som 'Més que un Club', tenint un impacte positiu en el nostre entorn a través dels valors positius de l'esport. Scotiabank és un soci de confiança i una organització líder en mercats clau com Amèrica Llatina que tenen una gran tradició futbolística. Una vegada més, es deixa clar que el Club és un referent i que els socis continuen confiant en la marca Barça com a suport per créixer a les seves regions d'interès".

Declaració d’Ignacio Deschamps, cap de Grup, Banca Internacional i Transformació Digital, Scotiabank

 “Al llarg de la nostra aliança amb el FC Barcelona, hem tingut la possibilitat d’oferir experiències úniques que acosten els nostres clients i col·laboradors al terreny de joc, consolidant el nostre posicionament i la relació que tenim amb les nostres comunitats. Estem molt contents de continuar col·laborant amb un dels equips de futbol més importants del món per generar un impacte positiu i compartir la passió per aquest esport en els diversos mercats en els quals treballem”.  

Declaració de Mike Tasevski, vicepresident d’Aliances Globals, Scotiabank 

“El FC Barcelona i Scotiabank comparteixen els mateixos valors i compromís de tenir un impacte durador en la vida dels joves en les comunitats on treballem. Des del començament de la nostra associació el 2016, el FC Barcelona ha estat un actor clau en l'enfortiment del nostre ecosistema futbolístic a la regió, ja que ens ha ajudat a oferir més igualtat d'oportunitats i que milers de joves poguessin accedir a l’esport a les Amèriques, sense importar-ne la raça, el gènere o l’estatus social, inculcant-hi la inclusió com un valor central en els nostres esforços conjunts”.

Sobre Scotiabank

Scotiabank és un banc líder a les Amèriques. Inspirant-nos en el nostre propòsit corporatiu, “pel nostre futur”, ajudem els nostres clients, les seves famílies i les seves comunitats a aconseguir l'èxit a través d'una completa gamma d'assessoria, productes i serveis en els sectors de banca personal i comercial, gestió patrimonial, banca privada, corporativa i d'inversió, i mercats de capital. Amb un equip de més de 90.000 empleats i al voltant de $1.3 bilions en actius (a 31 de juliol del 2022), Scotiabank cotitza les seves accions en la Borsa de Valors de Toronto (TSX: BNS) i la Borsa de Valors de Nova York (NYSE: BNS). Per obtenir més informació, visiti http://www.scotiabank.com i segueixi'ns a Twitter @Scotiabank.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut