El FC Barcelona – Vila-real CF comptarà amb uns banderins de córner escollits pels fans

El FC Barcelona – Vila-real CF comptarà amb uns banderins de córner escollits pels fans

Els seguidors i seguidores blaugrana han pogut triar el disseny a través d'una enquesta llançada a la plataforma Socios.com

L'Spotify Camp Nou estrenarà aquest dijous uns banderins de córner molt especials amb motiu del partit de la desena jornada de Lliga entre el FC Barcelona i el Vila-real CF. Per a l'ocasió, aquest element serà l'escollit de les votacions realitzades en una enquesta exclusiva per a fans que són titulars de tokens del Barça (que reben el nom de $BAR) a l'app Socios.com, partner del Club i de LaLiga.

Els seguidors i seguidores del FC Barcelona a Socios.com han pogut triar entre quatre models diferents proposats per l'entitat perquè llueixin a les quatre cantonades del terreny de joc en aquest proper matx. La decisió definitiva ha estat molt renyida i s'ha imposat un model amb l'escut del Club amb el fons partit vertical en blau i grana.

Low banderí

El FC Barcelona es converteix així en el primer club de futbol a realitzar aquesta acció amb la seva afició a Socios.com en un partit de LaLiga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut