Una oportunitat VIP de viure el partit Barça Femení-Bayern

Una oportunitat VIP de viure el partit Barça Femení-Bayern

Els assistents a l’Estadi Johan Cruyff contra el Llevant podran guanyar tres entrades dobles en la zona VIP Player Zone de l’Spotify Camp Nou per acompanyar les jugadores blaugrana davant el conjunt alemany

El diumenge 30 d’octubre el Barça Femení buscarà seguir invicte en aquest inici de temporada davant el Llevant a l’Estadi Johan Cruyff. Un partit que serà molt especial també perquè el Club posa en marxa una acció amb què tres aficionats o aficionades que assisteixin al camp per donar el seu suport a les jugadores podran guanyar una experiència VIP de cara al proper partit contra el Bayern de Munic, que tindrà lloc el 24 de novembre a les 18.45 h a l’Spotify Camp Nou. 

Serà l’atzar el que determini qui seran aquests tres afortunats que es descobriran durant la mitja part. Els guanyadors rebran tres entrades dobles en la VIP Player Zone de l’Spotify Camp Nou i podran gaudir, a més, de l’accés al càtering en la zona de l’Avantllotja d’Honor abans del partit.

Les blaugranes arriben a la cita com a líders de la LigaF i amb una gran estrena en la Champions davant el Benfica, i després de tancar una gran temporada 2021/22 en què van conquistar tres títols –Lliga, Copa de la Reina i Supercopa– i d’arribar a la final a Europa, un títol que l’equip vol tornar a conquerir aquest any.

El Femení a l’Spotify Camp Nou  

Contra el Bayern serà el tercer cop que el  Barça Femení disputarà un partit de la UEFA Women’s Champions League a l’Spotify Camp Nou. El primer va tenir lloc el 30 de març del 2022 contra el Reial Madrid, amb l’assistència de 91.553 espectadors, mentre que el segon va ser contra el Wolfsburg el 22 d’abril, davant de 91.648 persones. En tots dos casos es va batre el rècord mundial d’assistència de públic en un partit de futbol femení. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut