FC Viktoria Plzen - Juvenil A: Amb l’objectiu de tancar la fase de grups invictes

FC Viktoria Plzen - Juvenil A: Amb l’objectiu de tancar la fase de grups invictes

[12 hores, Movistar + Liga de Campeones i UEFA TV] El conjunt dirigit per Òscar López afronta l’última jornada de la Youth League amb el primer lloc ja assegurat

El Juvenil A del FC Barcelona afronta aquest dimarts l’última jornada de la fase de grups de la UEFA Youth League davant el FC Viktoria Plzen (12 hores, Movistar + Liga de Campeones i UEFA TV). Els blaugranes arriben amb l’objectiu assolit de la primera plaça i la classificació per als vuitens de final. Tot i això, el conjunt que dirigeix Òscar López es pren el partit amb la màxima importància. 

I és que representar l’escut del FC Barcelona exigeix sempre donar el màxim per aconseguir la victòria, i més encara, en etapa formativa, on els nois seguiran agafant experiència en grans escenaris com el de la Youth League.

En aquest sentit, el tècnic Òscar López ha explicat a Barça TV en la prèvia del duel que l’equip té molts alicients per afrontar el partit: “Estem en una competició atractiva i volem seguir. Tenim un partit on els jugadors que tenen menys minuts poden demostrar que estan capacitats”.

El Juvenil A ha viatjat aquest dilluns cap a la República Txeca i tan bon punt ha aterrat a Praga s’ha desplaçat cap a Plzen, per realitzat l’última sessió preparatòria a l’escenari del partit: L’Stadion TJ Prestice.

Per aquest últim duel de la fase de grups, l’entrenador blaugrana s’ha emportat els següents 20 jugadors: Antonio Gómez, Alejandro Ramos, Joan Anaya, Arnau Casas, Sergi Domínguez, Martin Georgiev, Gerard González, Biel Vicens, Toni Caravaca, Aleix Garrido, Dani Rodríguez, Unai, Derek, Ángel Alarcón, Lamine Yamal, Xavi Moreno, Marc Guiu, Luzzi i els jugadors del Juvenil B, Pau Prim i Pau Cubarsí.

A les 12 hores d’aquest dimarts rodarà la pilota sobre l’Stadion TJ Prestice amb l’objectiu de sumar un nou triomf i tancar la fase de grups invictes. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut