El camí cap a la Final Four passa per Croàcia

El camí cap a la Final Four passa per Croàcia

El Barça es creuarà a la Ronda Elit amb l’Sporting Anderlecht belga, el United Galati romanès i el Futsal Pula croat, que farà d’amfitrió

El Barça ja sap els tres rivals que haurà de superar per classificar-se per a la Final Four. La Ronda Elit la juguen els 16 millors equips d’Europa dividits en 4 grups de 4 equips, i només el primer de cada grup passa a la Final a Quatre. El sorteig, celebrat a la seu de la UEFA a Nyon, ha emparellat els de Velasco amb l’Sporting Anderlecht belga, el United Galati romanès i el Futsal Pula croat, que serà l’amfitrió. La Ronda Elit es jugarà a Pula, Croàcia, entre el 23 i el 27 de novembre.

Vells coneguts

L’Sporting Anderlecht és l’antic Halle-Gooik, que ja es va creuar amb el Barça a la Ronda Elit disputada a Plsen la temporada passada. La fusió amb l’Anderlecht ha donat un nou impuls a l’equip i al projecte i els belgues tenen a les seves files jugadors de primer nivell com el porter Roncaglio i ex il·lustres de la lliga espanyola com Grello, Maxi Rescia i Fits.

En canvi, el Barça s’enfrontarà per primera vegada al Futsal Pula croat i al United Galati romanès. A destacar que el Futsal Pula es va creuar amb l’Sporting de Portugal a la Main Round i li va plantar cara al campió portuguès (5-3).

La resta de grups

Grup A: Sporting Clube Portugal, Uragan, KMF Loznica-Grad 2018, i Città di Eboli (amfitrió).

Grup B: Mallorca Palma Futsal (amfitrió), MNK Novo Vrijeme, Dobovec, i Piast Gliwice.

Grup C: SL Benfica, Luxol St. Andrews, FK Chrudim i Kairat Almaty (amfitrió).

Grup D: Barça, Sporting Anderlecht, United Galati i MNK Futsal Pula (amfitrió).

Torras: “A priori l’Anderlecht serà el rival més fort”

FAVORITS: “Si estem bé i juguem al nostre nivell som favorits, però això no treu que ens ha tocat un grup amb dos rivals molt perillosos, però está clar que la Champions és l’objectiu principal de la temporada i, com a defensors del títol, som el rival a batre”.

RIVAL: “L’Anderlecht serà, a priori, el rival més fort perquè s’ha reforçat amb jugadors de molta qualitat i ja van demostrar el seu nivell contra Kairat i Palma a la Ronda Elit, mentre que el Futsal Pula és un equip rocós i a casa seva segur que encara són més perillosos” 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut