Ronaldinho fa entrega de la Pilota d’Or del 2005 al Museu

Ronaldinho fa entrega de la Pilota d’Or del 2005 al Museu

Ho ha fet juntament amb la presència del president Joan Laporta, el vicepresident esportiu Rafa Yuste i el director del Museu, Jordi Penas

Tots els barcelonistes ja poden gaudir d’una nova joia al Museu després que Ronaldinho hagi obsequiat al Club amb l'entrega de la Pilota d'Or que va guanyar l'any 2005 com a blaugrana. El brasiler ha assistit aquest dimarts a l'acte d'entrega del guardó que l'acredita com un dels pocs que en algun moment ha estat el millor jugador de tot el planeta.

Ho ha fet acompanyat del president Joan Laporta, del vicepresident esportiu Rafa Yuste, i de Jordi Penas, director del Museu, que no s'han volgut perdre el moment en què la Pilota d'Or ha passat de les mans de Ronnie a la seva nova ubicació.

Ronaldinho, que també exerceix com a ambaixador del Club en actes institucionals, ja va prometre l'any 2017 que la Pilota d'Or acabaria al Museu. Ara, després de la pandèmia i amb el retorn de Joan Laporta a la presidència del Barça, amb qui guarda una gran relació, s'ha complert aquesta promesa.

Ronaldinho: "La Pilota d'Or ja és a casa"

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut