El Barça de futbol sala i Àlex Roca, protagonistes en la prèvia del Clàssic

El Barça de futbol sala i Àlex Roca, protagonistes en la prèvia del Clàssic

L'equip de Jesús Velasco ha ofert el títol de campió de la Copa del Rei guanyat a Antequera aquest cap de setmana, mentre que l'atleta ha fet la sacada d'honor

La prèvia del Clàssic ha tingut doble protagonista. Per una banda, el Barça de futbol sala, que aquest cap de setmana passat, a Antequera, va guanyar la Copa del Rei. I per una altra, Àlex Roca, el primer atleta amb una discapacitat física del 76% que acaba una marató. 

L'equip de Jesús Velasco ha ofert el títol de campió a l'afició blaugrana abans de l'escalfament del primer equip. Aquest diumenge, contra el Cartagena, va guanyar la Copa del Rei després de superar l'equip murcià a la pròrroga (3-4). L'equip, comandat per Dyego com a segon capità després que s'hagi confirmat la ruptura del lligament encreuat del genoll dret de Sergio Lozano, ha sortit a la gespa amb el trofeu de campió i tot el conjunt blaugrana ha estat homenatjat pels presents a la grada. 

Just abans de l'inici del partit, l'atleta i ambaixador de la Fundació FC Barcelona Àlex Roca ha fet la sacada d'honor. L'esportista es va convertir en el primer esportista que acaba una marató afectat amb una paràlisi cerebral del 76%. Una fita que va assolir el passat mes de març a la Marató de Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut