El web del Barça, escollit com el Millor Web Esportiu del Món

El web del Barça, escollit com el Millor Web Esportiu del Món

El web del Club s’ha endut un Webby Award, el People’s Voice Award atorgat pel públic, i s’ha imposat a l’Inter de Milà, l’ESPN, la 2022 Little League Baseball World Series i el web del circuit de Santa Anita de Califòrnia

El web oficial del FC Barcelona ha estat guardonat amb el People’s Voice Award que l’acredita com el Millor Web Esportiu del Món per als fans. El FC Barcelona s’ha imposat a l’Inter de Milà, l’ESPN, la 2022 Little League Baseball World Series i el web del circuit de Santa Anita de Califòrnia, que eren els altres nominats en la categoria esportiva.

3200x2000_Webby_Awards
GUANYA LA SAMARRETA DEL 10 PER FER-NOS TAN GRANS COM TU!
Celebra que sóm els guanyadors de la millor web esportiva del món 2023.

L’aposta del web del Club pels continguts fan-centric, posant l’accent en el vessant de gaming i enfocats a un públic jove, han consolidat fcbarcelona.cat com una referència dins del sector. Al web i l’app del Barça conviuen entreteniment i informació, i també continguts audiovisuals amb textos escrits, i això els converteix en un espai imprescindible per als culers d’arreu del món, que veuen cobertes les seves necessitats gràcies a la geolocalització dels continguts.

De fet, molts d’aquests fans del Barça que naveguen pel web ja formen part de la comunitat de CULERS, que, depenent del pla triat, permet participar en sortejos i concursos o gaudir de descomptes en entrades o accés sense límits a Barça TV+. El web del Club és un espai multifuncional on s’unifiquen diverses unitats de negoci del Club, des de Ticketing fins a BLM o l’Àrea Social, on també hi tenen cabuda els diversos partners del FC Barcelona.

Cal recordar també que fa dos mesos la pàgina principal del web del Club va canviar de look, amb què s’hi va facilitar la navegació i es va oferir una experiència molt més personal i senzilla, sobretot per a aquells que hi accedeixen des del mòbil.

El Barça, primer club no anglès a guanyar un Webby

Amb la consecució del Webby Award, el Club inscriu el seu nom a la llista de guanyadors d’aquest prestigiós premi que fins ara només havien aconseguit dos clubs esportius, tots dos de futbol i tots dos d’Anglaterra.

El primer a guanyar el People’s Voice Award, el premi del públic, va ser el Manchester United, l’any 2007, i onze anys després l’equip victoriós va ser l’Arsenal, que en va sortir premiat el 2018. En una llista on també hi apareix el web de la BBC pels Jocs Olímpics de Londres 2012, el portal informatiu de l’ESPN o el Gran Premi d’Austràlia de Fórmula 1, el Barça n’és l’integrant més nou, agafant el relleu de The Depths She'll Reach, que plasma la història d’Alenka Artnik, convertida en la millor apneista del món tot i vorejar el suïcidi uns anys abans.

Altres guanyadors de renom

D’aquesta manera, el nom del FC Barcelona s’uneix al d’altres personalitats més enllà del món de l’esport que també han assolit un Webby Award al llarg dels últims anys. Noms com els de Jimmy Fallon, Banksy, Kanye West, Frank Ocean, Kim Kardashian o Coldplay figuren entre els guanyadors de les diferents categories que es premien any rere any als Webby Awards.

Sobre els Webby Awards

El Barça suma al seu palmarès “l’honor més gran d’Internet”, com detalla el New York Times en algun dels seus articles. I és que els Webby Awards, coneguts com els Òscars dels webs, són els principals premis internacionals que honoren l’excel·lència a internet des del 1996.

Gestionats per la IADAS, l’Acadèmia Internacional d’Arts i Ciències Digitals, que es tracta d’un organisme amb un jurat de més de 2.000 membres, els Webby Awards han anat creixent amb el pas dels anys i han anat ampliant les diferents categories premiades, a més de crear la seva divisió europea amb els Lovie Awards i amb els Anthem Awards inaugurats el 2021, que valoren els treballs impulsats per propòsits com la diversitat o la igualtat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut