Subcampions de la XXX edició de LaLiga Promises

L'Aleví A no ha pogut superar el Reial Madrid a la final, però ha tornat a signar un torneig fantàstic i ha deixat ben amunt el llistó del futbol base culer

L'Aleví A del FC Barcelona s'ha quedat a les portes de poder revalidar el títol de LaLiga Promises. Després de plantar-se a la jornada decisiva, l'equip entrenat per Jordi Pérez ha estat capaç de superar el Betis a la semifinal (0-2), però ha caigut contra el Reial Madrid (2-0) en el partit decisiu.

La pissarra, clau per accedir a la final

El primer obstacle dels blaugrana cap al títol en la jornada final ha estat el Betis. I tot i que els culers han portat el pes del joc durant tot el partit, el factor decisiu per poder accedir a la final han estat les jugades de pilota aturada.

D'aquesta forma han arribat els dos gols. En el minut 9, Quim Càrcel ha rematat un córner al fons de la xarxa per obrir el marcador, abans de la sentència, ja al segon temps. Aritz ha tret en curt una falta per a la desmarcada de Willie, que ha superat amb potència i per sota de les cames el porter verd-i-blanc. Amb aquest segon gol, els culers s'han guanyat la possibilitat de lluitar pel tercer títol seguit de LaLiga Promises.

laliga promises

Sense el títol però amb mils aprenentatges

Però no ha pogut ser. A la final, l'Aleví A del tècnic Jordi Pérez, que també buscava la seva triple corona de forma consecutiva, ha caigut contra el Reial Madrid. El Miniclàssic ha caigut del costat blanc amb un gol de Mikel a la sortida d'un córner i la sentència d'Alberto Ruiz en els minuts finals, tot i els esforços barcelonistes de buscar el gol que hauria pogut capgirar el signe definitiu.

No obstant això, els joves futbolistes de La Masia, que durant tota aquesta XXX edició de LaLiga Promises han comptat amb la mentoria de l'exfutbolista Quique Estebaranz, amb qui han compartit gespa i experiència a l'Estadi de la Ceràmica, han tornat a deixar ben amunt el llistó del futbol base blaugrana.