Elena Fort:

Elena Fort: "Hem d'acompanyar el Barça en un moment molt important"

En la sessió informativa d'aquesta tarda, s'ha anunciat que les obres de l'Spotify Camp Nou es poden seguir a través del web de l'Espai Barça

La vicepresidenta institucional del FC Barcelona, Elena Fort, i el vicepresident econòmic, Eduard Romeu, han explicat a un grup de més de dos-cents socis i sòcies del FC Barcelona tots els detalls al voltant de l'Espai Barça, en la primera sessió informativa que s'ha fet un cop iniciades les obres a l'Spotify Camp Nou. Un acte que respon al compromís de transparència adquirit per la Junta Directiva amb relació a aquest projecte.

Fort ha detallat els canvis que hi haurà a l'Spotify Camp Nou en els pròxims mesos i quin ha estat el procés de selecció de les empreses que el faran possible. A més, la vicepresidenta ha informat que l'Ajuntament de Barcelona ja ha concedit dos dels tres permisos municipals necessaris per a la realització de l'obra. S'espera disposar ben aviat del darrer.

Per la seva banda Eduard Romeu ha desgranat els detalls del pla de finançament de l'Espai Barça. "És un pla agressiu, ambiciós, i que comporta decisions doloroses i només el pot fer gent valenta", ha reconegut. A més, el vicepresident ha demanat confiança i paciència als socis i sòcies. D'altra banda, ha insistit a subratllar que mantenir el model de propietat del Club era una de les línies vermelles imprescindibles per tirar endavant el finançament de l'Espai Barça i que, per aconseguir-lo, no s'ha fet cap hipoteca sobre l'Estadi. "Garantim el pagament amb els ingressos que generi el projecte. Per tant, els finançadors són companys de viatge, que, això sí, no poden intervenir en les decisions del Club".

Sobre el trasllat a l'Estadi de Montjuïc, Elena Fort ha destacat l'esforç que ha fet el Club per millorar d'accés i que la mobilitat sigui el més còmode i fluida possible. La vicepresidenta ha informat de les opcions per arribar a l'Estadi, que inclouen autobusos llançadora des de la plaça d'Espanya i el carrer del Foc (cada 4 minuts, de pujada i de baixada), funicular, escales mecàniques, taxis, aparcaments per a autobusos de Penyes i per a motos al voltant del Lluís Companys i per a vehicle privat a la Fira.

Fort ha convidat els socis a "acompanyar el Barça en un moment molt important" i ha revelat que la xifra de socis i sòcies que han adquirit el Passi Barça Primer Equip 2023/24, l'abonament a l'Estadi de Montjuïc, és de 16.864. A més, la vicepresidenta ha anunciat que s'està treballant perquè els socis que no s'hagin abonat puguin gaudir d'entrades a preus populars.

En aquesta sessió informativa s'ha anunciat també que les obres de l'Spotify Camp Nou es poden seguir a través del web de l'Espai Barça gràcies a les imatges que recullen tres webcams ubicades en el recinte. Per poder fer aquest seguiment cal registrar-se gratuïtament al web del Club com a culers.

L’actualitat del projecte Espai Barça es pot seguir des del seu site que, a més, ofereix resposta a les preguntes més freqüents. Per altra banda, està previst que hi hagi més sessions informatives com la del 6 de juliol.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut